Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 08.03.2021 00:04:08 »

Redraman tiimi

Angel Martin, 34, Porvoo VS. Gilbert Kuppusami, 46, Tampere

Kappale: Fragile

Yhdessä laulettu nousukohta kuulosti tosi hyvältä. Sooloissa Gilbert oli saanut paremmat osuudet. Vähän epätasainen vastuun jako siinä mielessä. Vaikutti siltä, että Gilbert ei noteerannut esityksen aikana Angelia, joka taas kääntyi katsomaan Gilbertiä. Gilbert oli parempi mutta Angel on sympaattisempi. Valitsisin Angelin. Maija huomautti samasta asiasta. Eli ei ollut kontaktia. Redrama valitsi Gilbertin. Mutta tarvitseeko kukaan Angelia? Juha kaappasi. Hanne Kivioja joutui luopumaan paikastaan kaappaussohvalla.

Kalle Virtanen ei ole kovin eloisa mies:Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/RKckSGNziWcKirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 23:30:09 »

Juhan tiimi

Tiina Debora, 23, Turku VS. Jutta Toivonen, 31, Jyväskylä

Kappale: Mä annan sut pois

Olipas tasavahva kaksikko. Kumpikin lauloi kauniisti ja esityksessä oli tunnelmaa. Tiinan äänessä on kuitenkin jotain sellaista, että hänet valitsisin. Mikä ihmeen aamutakki hänellekin oli muuten laitettu päälle? Juha valitsi Jutan ja se oli oikea valinta myös. Mutta kaikki halusivat kaapata Tiinan, mitä vähän ajattelinkin! Tiina valitsi Redraman. Kaisa Lindel joutui lähtemään Redraman kaappaussohvalta.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/WAWEMahLY2Q

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 23:08:24 »

Maijan tiimi

Ella Virtanen, 17, Helsinki VS. Sari Turunen, 28, Liperi

Kappale: Stop

Piti keskittyä jännittävän Ellan kannustamiseen ja hänen puolesta jännittämiseen.  :D Hyvinhän hän lopulta selvisi ja hänen kaunista ääntä sai kuulla. Mutta ei tosiaan taida olla hänen musiikkiaan. Sari lauloi todella hyvin ja nousi ilman muuta dueton hallitsevaksi hahmoksi. Siltä osin veikkaisin, että Maija valitsee hänet. Mutta haluaako hän kuitenkin lopulta Ellan? Kyllä halusi! Ja onhan "erilaisempi" kilpailijoiden joukossa kuin Sari.  Mielenkiintoisempi vaikka Sari lauloi paremmin. Sarin taidot riittäisivät kaappaukseen, mutta keitäs siellä penkeillä jo onkaan? Ei kaapattu Saria.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/9-qvAkAq1IY

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 22:46:26 »

Juhan tiimi

Joni Okkonen, 48, Hausjärvi VS. Walle Wahlsten, 53, Maarianhamina

Kappale: Holy Diver

Vahvasti lauloivat. Mutta ehkä hieman liikaa meni huutamisen ja raspin puolelle. Ei ollut niin hyvä duetto kuin odotin. Wallen laulu kuulosti mielenkiintoisemmalta. Hänet valitsisin. Juha oli samaa mieltä. Tuskinpa Jonia kaapataan? Ei kaapattu.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/VHvLbr1g0iM

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 22:31:46 »

Apulantojen tiimi

Sheila Bernal, 35, Viitasaari VS. Inka Patosalmi, 24, Helsinki

Kappale: American Pie

Ei lähtenyt ollenkaan lentoon eikä kumpikaan oikein erottunut. Nousukohta ja kuoro-osuus onnistui hyvin ja se pelasti tämän esityksen.  Ehkäpä Sheila voitti. No se oli Apulantojenkin valinta. Inkaa ei kaapattu.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/OvUz0fD0oxc


Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 21:06:44 »

Maijan tiimi

Rami Thawi, 23, Helsinki VS. Vilma Hautaluoma, 18, Kellokoski

Kappale: Let Her Go

Hyvin molemmat lauloivat, mutta siltikään esitys ei noussut ihan huippuhyväksi. Rami hallitsi saundillaan. Vilma lauloi tunteella, mutta jäi hieman varjoon. Veikkaan, että Maija valitsee Ramin. Vilmaa ei ehkä kaapata. Maija valitsi Vilman! Se oli pieni yllätys. Niinpä Redrama kaappaa Ramin. Kaikki halusivat kaapata! Rami valitsi Redraman, joka oli humaani valinta, koska vain hänellä oli penkillä paikka vapaana. Maija luopui Ramista niin helpolla, että olisiko ollut jotain ongelmia tiimissä.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/QDzOKoDx7-o

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2021 20:47:09 »

Redraman tiimi

Päivi Tuomi, 46, Pori VS. Susanna Wendelin, 50, Helsinki

Kappale: Suklaasydän

Voi ei. Vaikka kappale on hyvä sinänsä, se latisti nämä Redraman ryhmän vanhimmat edustajat mummo-osastoon. Erittäin epäkiinnostaviksi. Tuntui suorastaan pahalta katsoa esitystä. Yhdentekevää kumpi menee jatkoon. Eikä se ole laulajien vika. Redrama valitsi Susannan. Kukaan ei kaapannut Päiviä.

Esitys YouTubessa:

https://youtu.be/IFD8S92Y_tQ

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 06.03.2021 00:15:05 »

Lainaus
Taistelut jatkuvat kiivaina. Jännitys tiivistyy, kun kaappausbäkkärin viimeinenkin paikka täyttyy. Lavalle nousevat mm. Susanna Wendelin, Rami Thawi, Walle Wahlsten ja Gilbert K. Mukana myös apuvalmentajat!

Nelosella sunnuntaina klo 20.00.