Idolslandia

American Idol => American Idol -arkisto => Kausi 10 -2011 => Aiheen aloitti: Etsku-Etana - 02.05.2011 19:51:00

Otsikko: TOP-7
Kirjoitti: Etsku-Etana - 02.05.2011 19:51:00
Subin sivuilta:

American Idol -sarjan materiaalin viivästymisen vuoksi on jaksojen esitysaikoja muutettu.

Materiaalien viivästymisen vuoksi American Idolista ei nähdä tänään 2.5. uutta jaksoa, vaan silloin nähdään uusintana 25.4. ensiesitetty jakso Viisuja valkokankaalta.

UUSI, ennennäkemätön jakso, jossa seitsemän parasta esiintyvät nähdään POIKKEUKSELLISESTI tuloslähetyksen esityspaikalla keskiviikkona 4.5. klo 19.30 - 20.00. Miehen puolikkaat jää tuolloin pois ohjelmistosta. Tuloslähetys nähdään poikkeuksellisesti VAIN sunnuntaina 8.5. uusintaesityspaikalla klo 16.30.
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Kaitsu - 02.05.2011 19:52:52
Ahaa ihmettelinkin jo, että mitäs ihmettä! No keskiviikkoa odotellessa :)

Muuten samalla minuutilla mä sit kirjoitin tonne toiseen aiheeseen :D.
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Kaitsu - 05.05.2011 15:40:54
Scotty.. Olipahan taas kerran erittäin tylsä esitys Scottylta :/. Ihan hirveä esitys & kappalevalinnastaan en pitänyt.
James.. Olipas tosi loistava veto! :P James veti kyllä aikas hyvin Musen kappaleen :). James jatkaa kyllä edelleen vahvoja esityksiään viikosta toiseen.
Haley.. Erittäin mielenkiintoisen kappaleen Haley valitsi tällä kertaa & ihan hyvin hän se kyllä veti! :-* Haley näytti erittäin kauniilta siinä punaisessa mekossaan :).
Jacob.. Ihan ok veto. Esityksen lopusta en niinkään oikein pitänyt taas kerran. Kappalevalinta oli ihan jees.
Casey.. Olipas hyvä kappalevalinta Caseyltä. Ihan hyvä esitys se oli. Se esityksen loppu oli aikas mahtava :). Jennifer sai sit pusun Caseyltä 8)
Stefano.. Olipas se aika tasapaksu esitys. Kappalevalinnasta en niinkään pitänyt. Stefano ei oo kyllä muutamaan viikkoon esiintynyt kovinkaan kaksisesti :/
Lauren.. Ihanan pirteä esitys Laurenilta :). Pidin tosi paljon Laurenin vedosta. Laurenin äänestä pidän kyl aika paljon & toivon hänelle loistavaa tulevaisuutta musiikin parissa.


Ehdottomasti parhaimpia olivat James, Casey & Lauren. Heikoimpia olivat Jacob, Stefano & Scotty. Toivottavasti joku heistä sit putoaisi seuraavaksi :).
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: siobhan - 05.05.2011 23:31:24
Kaikki vetivät tuttuun tyyliin loistavasti.. Paitsi ehkä Scotty, joka veti hiukan, hiukan överiksi..

Voisi sanoa, että ainoa, joka edistyi paljon verrattuna viime jaksoon, on Stefano.. Hän ihan puhkesi "kukkaan" esiintymistaitojen suhteen.

En välittäisi, vaikka Scotty tai Casey putoaisi.. Muut ansaitsisivat mielestäni vielä jatkaa ohjelmassa.

Oho, yllättävää nähdä Karenia noin rohkeana, ei olllut kiltti ja hissukka tyttö, vaan pukeutui seksikkäästi nahkavaatteisiin ja flirttaili... Paljasta vatsaakin näkyi. Ihan kuin Karenin "toinen puoli" olisi paljastunut. Olisiko kannattanut paljastaa se jo aiemmin, kun oli vielä mukana kilpailussa?..
(http://www.blogcdn.com/www.stylelist.com/media/2011/04/american-idol-group-590ssl042111.jpg)
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Etsku-Etana - 06.05.2011 00:25:19
^Pahus kun meni alku ohi! Ehdin nähdä vain nämä ex-kilpailijat lavalla esityksensä jälkeen.

Scotty
Komppaan kaitsua. Scotty oli tylsä ja kappale tylsä. Scotty on muuten halaustilanteissa suomalaiseen tapaan jäykkä kuin koivuhalko.  :D

James
James oli uskomattoman hyvä! Hän on kyllä suosikkini voittajaksi. Hänessä on Idol-karmaa! Mahtava Muse-esitys!

Haley
Haley oli parempi kuin pitkään aikaan ja viimeinkin esitteli taas niitä äänensä hienouksia, joiden vuoksi Haleyn lauluun alunperin ihastuin. Siinä keskivaiheilla johon Stevenkin taisi viitata. Murahduksia oli onneksi vähemmän kuin aiemmin. Komppaan kaitsua jälleen: Haley oli erittäin kaunis punaisessa mekossaan!  :) Haley on niin valloittava persoona, että hänessä on ilman muuta Idol-karmaa.

Jacob
Randy kaipasi Jacobilta samaa hysteeristä kiljumista kuin aiemmin. Minä sen sijaan pidin tästä pehmeämmästä Jacobista. Tällaista Jacobia on kiva kuunnella!

Casey
Caseylta hyvä show vaikka laulullisesti ei ihan erinomainen. Jenniferin suukottaminen oli niiii-iiin käsikirjoitettu juttu! Jennifer käänsi poskensa hieman liian selvästi. Mutta hauska tapahtuma tietysti!

Sitten digiboxi sekoilikin enkä osaa arvioida näitä kahta, koska kuuntelin heitäkin alunperin puolihuolimattomasti:

Stefano
Lauren


Sctotty saisi viimein pudota!
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Memek - 07.05.2011 00:01:25
Pidin tällä viikolla Haleystä kaikista eniten, kakkospaikan nappaisi Casey. Tässä vaiheessa oikeastaan kaikki ovat niin hyviä, ettei pysty paljon muuta kuin ihastelemaan. Countryosasto oli ehkä kierroksen heikoimpia eli Scotty ja Lauren, vaikka eivät hekään varsinaisesti huonoja. Scottyn olisi aika lähteä kotiin minunkin mielestäni.
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: leena - 07.05.2011 07:51:53
Scotty: mie kyllä tykkään. Välillä on ollut vähän tylsempiä esityksiä, mutta tänkertaisesta tuli väkisin hyvälle tuulelle. Suloinen tyyppi (ehkä se jäykkyys on kotoisaa :) ) ja sillä on joku JUTTU, eli se ääni. Tosin sen huikeesta James-imitaatiosta tuli mieleen, että vois sekin joskus kokeilla kiljuntaa ;)

James: aivan mieletön. Kaikki sen vedot ei ole niin säväyttäneet - lähinnä oon vaan hämmästellyt sitä sen riehumista - mut tässä oli jotain maagista. Jos pitäs lyödä vetoa voittajasta, niin ehdottomasti sijottasin Jamesiin. Tosin kerroin ois varmaan aika pieni.

Haley: todella upeaa laulua, ja tuntuu, että on kehittynyt matkan varrella huimasti (tai sit en vaan itse sitä alkuun älynnyt)

Jacob: jotenkin vaan kautta linjan "eri planeetalta" kuin tämä kuuntelija. Huikean hyvä laulaja, toki, mut en vaan saa otetta. Vaikea verrata edes tätä esitystä aiempiin. Kotona joku höpötti just kun biisi alko (enkä jaksanut kelata takasinpäin) joten jäin ehkä vaan miettimään oliko siinä alussa jotain hämminkiä vai ei.

Casey: oman tyylinen show. Vähän samaa kuin Jacobissa, että niin totaalisen erilainen ja erikoinen, etten oikein tiedä tykkäänkö vai en ;). Mut erinomaisen viihdyttävä, ja siks sais mun puolesta jatkaa.

Stefano: älyttömän hauska alkuinsertti teki suuremman vaikutuksen kuin itse biisi ;)

Lauren: mitäänsanomaton muiden jälkeen. Vieras biisi, ja peruskaunista laulantaa ilman mitään säväyttävää (tää menee tällaseks - jotkut muut on niin "over the top" että kaikkien vissiin pakko ruveta kiljumaan ja tekemään sirkustemppuja ;) )

Stefanon tai Jacobin raaskisin pudottaa helpoiten. Lauren olis myös mun "bottom three:ssä" tän kerran perusteella, mut jos nyt ei kaikkia tyttöjä hukattas...
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Kaitsu - 08.05.2011 17:16:54
BOTTOM3 tällä kertaa oli sit Haley, Stefano & Jacob.

Stefano sitten putosi. Stefano oli sit ennen tätä kaksi kertaa peräkkäin putoamassa & kolmas kerta kävi sit kohtalokkaaksi.

Mä en kyllä itse olis pudottanut Stefanoa! Omasta mielestäni Scottyn olisi kuulunut pudota! Mä en voi käsittää tota Scottyn suosiota sit yhtään.

Jäljellä olevista mulle käy kenen tahansa voitto paitsi Scottyn!
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Memek - 09.05.2011 00:19:28
Scotty ei kylläkään ole tainnut olla kertaakaan edes bottom 3:ssa? Jos oletetaan (niin kuin tuolla "naisketjussa"), että pitää olla suloinen ja miellyttävä tms. voittaakseen, niin kuka tietää. ;)

Scotty on mielestäni symppis ja parantanut esiintymistään viime aikoina, joten ei minulla mitään häntä vastaan ole. Jotkut muut ovat vaan vielä parempia.

Stefano tippui aika hyvän esityksen jälkeen. Eipä sekään nyt hirveän suuri yllätys ollut. Tosi kiva, etteivät tytöt joutuneet lähtemään. :)
Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: Etsku-Etana - 09.05.2011 09:03:44
Scotty taitaa valitettavasti porskuttaa vielä pitkään päätellen niistä hurmioituneista pikkutytöistä, joita näytettiin tuloslähetyksessä.

Ikävää että Stefano joutui putoamaan liian aikaisin. Onneksi kuitenkin Haley pelastui!

Otsikko: Vs: TOP-7
Kirjoitti: siobhan - 09.05.2011 21:10:14
Scotty taitaa valitettavasti porskuttaa vielä pitkään päätellen niistä hurmioituneista pikkutytöistä, joita näytettiin tuloslähetyksessä.

Ikävää että Stefano joutui putoamaan liian aikaisin. Onneksi kuitenkin Haley pelastui!Älä unohda mummoja - veikkaan, että myös miljoona amerikkalaista mummoa ja pappaa äänestää kultapojua Scottya finaaliin.....