Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Kaitsu
« : 23.05.2012 20:41:31 »

Ensi vuoden viisujen ajankohta on selvillä! Semifinaalit järjestetään 14. & 16.toukokuuta. Finaali taas on 18.toukokuuta.
Kirjoittanut: jensky
« : 22.05.2012 11:23:45 »

Harmittaa kun viisut tulee aina niin myöhään ja mulla on aina 05:45 herätys viikolla :( Mutta no, onneksi on tallentava digiboksi, vaikka ärsyttääkin kun ei voi tänä vuonna mukana jännittää ketkä pääsee jatkoon. En usko Suomen finaalipaikkaan, mutta silti mukavaa, et meillä on hyvä biisi siellä, niin ei huonolla hävitä :D ja eihän sitä tiedä, jos tämä yllättääkin.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 21.05.2012 21:40:51 »

Mahtavaa! :)

Pernillan esiintymisasu paljastui tänään ensimmäisissä puku- & kenraaliharkoissa & kas tältä se kokonaan näyttää..Mä kyl tykkään tästä mekosta & mielestäni se sopii Pernillalle hyvin. Pidän kovasti mekon väristä. Toivottavasti huomenna ei nuo Pernillan hiukset ei ole auki, kun ei se tuohon kokonaisuuteen oikein sovi. Myöhään tänään pidetään toinen kenraaliharjoitus & sen perusteella kansalliset tuomaristot antavat omat pisteensä ensimmäisen semifinaalin kilpailijoille. Äänestyksessä puolet äänistä tulee kansallisten raatien äänistä ja puolet suorien lähetysten aikana käytävän puhelinäänestyksen äänistä.

Toivottavasti Pernilla esiintyy huomenna mahdollisimman rennosti & nauttii esiintymisestä liveyleisölle :).
Kirjoittanut: Negativ
« : 21.05.2012 20:56:22 »

Koska mulla on nyt vaan 1h ja 2h työpäiviä toukokuun loppuun, niin ajattelin sittenkin katsoa semifinaalit....voi hyvin valvoa, koska kyllä toissa nyt tuon ajan jaksaa huonommillakin yöunilla. Finaalia en edelleenkään suorana näe. En oo ehtiny mitään esikatseluja katsoa, et biisit tulee sitten ihan täysin uusina mulle (suurimmaks osaks) semifinaaleissa. :D
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 21.05.2012 18:05:30 »

Toivottavasti karaokekisoissa sulla menee sit hyvin :).

Viisut on Bakussa olleet jo hyvän aikaa käynnissä & huomenna onpi ensimmäinen semifinaali luvassa. Erittäin mielenkiintoinen semifinaali on luvassa & saa nähdä selvittääkö Suomi tiensä finaaliin vai ei. Hieman epäilen, että Suomi tulee jäämään todella kauas finaalipaikasta. Semifinaalien tuloksethan julkaistaan vasta finaalin jälkeen.

Bakussa avajaiset ei ilmeisesti kauhean hyvin onnistuneet :/..

http://www.iltalehti.fi/euroviisut/2012052015597571_ev.shtml

Lisäksi on koettu raju hyökkäys viisuja vastaan.

http://www.iltalehti.fi/euroviisut/2012051815585719_ev.shtml
Kirjoittanut: jensky
« : 21.05.2012 17:43:10 »

Mullakin jää tänä vuonna viisut välistä, kun on karaokekisat samaan aikaan :P Harmittaa, kun aina on kuiten tullu viisut katseltua. No, enpä muutenkaan ole tänä vuonna pahemmin näitä seuraillut, niin hyvin voi katsoa jälkikäteen nauhalta :)

Hieman huvittavan näköisiä nuo kameramiehet ja etenki tuo jätkä, joka laukkoo kameramiehen perässä :D :D Mutta ihana tuo Espanjan laulu :)
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 21.05.2012 17:10:34 »

Voittokamppailuun on laskettava vielä Espanja, jonka kaksi harjoitusta Bakussa ovat olleet aivan käsittämättömän mahtavat! Mulle tuli Espanjan eilisestä harjoituksesta ihan kylmät väreet & Pastoran tulkinta se vaan häikäisee. Pastorlla on aivan upea ääni. Uskon & toivon eurooppalaisten äänestävän Espanjaa lauantaina niin paljon, että Espanja saavuttaisi 2000-luvun parhaan sijoituksen.

Spain 2nd rehearsalKirjoittanut: Converse
« : 18.05.2012 23:53:02 »

Voisin laittaa tähän lempparini (ei välttämättä oikea järjestys): Ruotsi, Norja, Makedonia, Slovakia, Slovenia, Kypros, Bulgaria, Turkki. On muitenkin, mutta enhän nyt kaikkia lauluja voi tähän listata ;)) Sveitsi on alkanut tippumaan listallani :( Jännä kun huomasin tämän Slovakian laulun vasta esikatseluista, olin sillee "wouu, mikäs tää on!?!". Hienoa kun rokkilaulukin, kun Ruotsilta se ei mitenkään nyt tänä vuonna voinut tulla ;))

Oi, Italia unohtui näistä varmoista! =) +Saksa.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 18.05.2012 22:12:12 »

Loreenin ensimmäisestä harjoitusvedosta sen verran, että se oli aivan huikea <3 <3 <3. Esitys tulee olemaan tietysti samanlainen mitä MF-finaalissa oli.

Suomen pisteet Euroviisujen finaalissa ilmoittaa Mr. Lordi! :) Aivan mahtavaa.

Tiistaina sit nähdään selvittääkö Pernilla tiensä finaaliin! Torstaina taas nähdään kuinka Ruotsin Loreenin & Norjan Toojin käy! Lauantaina taas on grande finale!

Bakun mediaväen äänestyksessä Suomi on ensimmäisen semifinaalin kappaleista neljänneksi viimeisenä eli kova työ on Pernillalla saavuttaa Suomelle finaalipaikka. Tässä äänestyksessä voittajasuosikeiksi nousevat Ruotsi, Venäjä & Serbia & hieman yllättäen Kreikka.

Mediaväen ja äänestävän yleisön näkemykset eivät välttämättä kohtaa. Jotain voi äänestyksestä kuitenkin päätellä: pressikeskuksen äänestäjät ovat jo päässeet seuraamaan esitysten harjoituksia.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 15.05.2012 21:26:15 »

Ensimmäisen semifinaalin ensimmäiset harjoitukset onpi nyt takana & pitää sanoa, että erittäin hyvältä vaikutti kaikkien omien suosikkieni eka harjoitus :). Romania oli yllättävän hyvä, kun alkuun hieman epäilin Mandingan laulajan livelaulua. Rona taas oli aivan huikea & hän aiheutti mulle melkoiset kylmät väreet. Unkarin Compact Discon live taas oli tosi vahva, kuten oli myös Jedwardin. Venäjän mummojen eka harjoitus taas ei vakuuttanut ainakaan mua sit yhtään. Kyproksen Ivi oli yllättävän hyvä laulamaan livenä & pitää sanoa, että jos hän onnistuu ensi tiistaina niin Kypros pääsee finaaliin. Vielä pitää mainita Islanti, jonka harjoitusveto kuului selvästi parhaimmistoon.

Huomenna onkin tämän vuotisten viisujen suurin ennakkosuosikki Ruotsi harjoitusvuorossa! :P
Kirjoittanut: ville
« : 14.05.2012 09:43:27 »

Ihan kivasti näytti Pernilla vetävän.. Tosi kauniilta kyllä näyttää tuo hänen esiintymiasunsa alaosa :P.
Mun mielestä näyttää lähinnä kummalliselta.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 13.05.2012 22:51:58 »

Tässä Suomen ensimmäinen harjoitus.

Ihan kivasti näytti Pernilla vetävän.. Tosi kauniilta kyllä näyttää tuo hänen esiintymiasunsa alaosa :P. Pidän tosi paljon tosta asun väristä, joka näyttää sopivan vallan hyvin Pernillalle :).

Kuvia Pernillasta esiintymisasussaan.


Aivan upea on muuten tuo laahus :P. Yläosa nähdään ilmeisesti ensimmäisen kerran sit silloin ensimmäisessä semifinaalissa.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 12.05.2012 16:45:16 »

Viiden edellisen vuoden viisuvoittajat esiintyvät tämän vuoden viisujen toisessa semifinaalissa 24.toukokuuta!

Huomenna käynnistyy Bakussa harjoitukset! Ensimmäisenä päivänä harjoituvuorossa ovat Montenegro, Islanti, Kreikka, Latvia, Albania, Romania, Sveitsi, Belgia & Suomi.

Viisulavakin on lopullisesti valmistunut. Oon nähnyt jo hieman kuvia tulevasta viisulavasta & pitää sanoa, että se vaikuttaa todella hienolta :).
Kirjoittanut: Negativ
« : 03.05.2012 05:27:04 »

Tajusinpa just, et multa jää Euroviisufinaali näkemättä. En muista koska ois ollu niin etten ois nähny... tai no voihan sen uusintana katsella.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 26.04.2012 23:21:43 »

Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n järjestämissä esikatseluissa ja sähköpostiäänestyksissä suomalaiset Euroviisufanit äänestivät Ruotsin Loreenin ylivoimaisesti voittajaksi.

Suomalaisten Euroviisufanien top 10 näyttää tältä:
Ruotsi, Islanti, Serbia, Viro, Venäjä, Norja, Italia, Saksa, Ranska, Englanti

Itse henkilökohtaisesti pitää myöntää, että Ruotsin ylivoimainen voitto ei tullut edes yllätyksenä :D. Mä itse pidän Ruotsia erittäin vahvoilla saada Suomelta 26.toukokuuta 12 pistettä :). Edellisen kerran Ruotsin viisu on saanut Suomelta 12 pistettä kahdeksan vuotta sitten. Ruotsia vuonna 2004 edusti Lena Philipsson kappaleella It Hurts. Ruotsi sijoittui tuona vuonna jaetulle viidennelle sijalle.