Kirjoittaja Aihe: 1. Kaksintaistelu 28.2.  (Luettu 1019 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 365
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
1. Kaksintaistelu 28.2.
« : 01.03.2019 08:34:56 »
28.2. klo 20.00

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 365
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
Vs: 1. Kaksintaistelu 28.2.
« Vastaus #1 : 04.03.2019 08:56:37 »
Oliver Briny ja Timo Huotari
Timo Huotari oli selvästi parempi. Väärä valinta Redramalta kun valitsi Oliverin jatkoon. Toni kaappasi Timon itselleen.

Jhayden Aleo ja Suvi Langinkoski
Hankala verrata keskenään kun toinen on laulaja ja toinen räppäri. Kappalevalinta suosi selvästi Jhaydeniä. Suvi oli silti parempi, joten Annalta väärä valinta. Sekä Olli että Toni tajusivat sentään hyvän päälle ja molemmat yrittivät kaapata Suvin. Suvi meni Ollille.

Artzi Apajalahti ja Elina Launimaa
Erittäin hyvä esitys molemmilta. Kappale toki suosi Artzia enemmän kuin Elinaa. Oikea valinta Redramalta kun valitsi Artzin jatkoon. Hiukan ihmettelin ettei kukaan Elinaa kaapannut

Minna-Mari Tokola, Laura Luoto ja Sarina Kettunen
Trio, jossa Sarina Kettunen oli suvereenin ylivoimainen, Laura Luoto yhtä selvä kakkonen ja Minna-Mari Tokola jäi täysin varjoon. Oikea valinta Tonilta kun valitsi Sarinan. Redrama kaappasi Lauran.

Senni Pakanen ja Veera Tukia
Aika tasavahva pari. Olli valitsi Veeran, jonka itsekin olisin valinnut. Kaikki muut halusivat kaapata Sennin. Ei yllättänyt, että meni Annalle.

Rafaela Truda ja Markus Lytts
Outo biisivalinta. Rafaela oli kyllä huomattavasti parempi ja Toni hänet valitsikin jatkoon.


Etsku-Etana

 • Pää Beruna
 • i
 • *
 • Viestejä: 20805
 • Karma: +20/-167
  • Profiili
Vs: 1. Kaksintaistelu 28.2.
« Vastaus #2 : 20.05.2019 12:28:16 »
Redraman tiimi

Oliver Briny VS. Timo Huotari - Mä en pelkää
Oliver oli parempi. Miellyttävämpi ääni ja miellyttävämpi olemus. Timon maneeri-ilmeet alkavat väsyttää jo nyt vaikka hyvin lauloikin. Redrama valitsi Oliverin. Viittasi nimenomaan artistin olemukseen, mitä itsekin ajoin takaa. Toni kaappasi Timon. En sitten ihan ymmärrä miksi.

Artzi Apajalahti VS. Elina Launimaa - Where The Wild Roses Grow
Kappalevalinta oli kieltämättä erinomainen. Elina vaikuttaa olevan muuten aika pitkä. Tämä menee taas mielipidekysymykseksi. Mutta kieltämättä Artzin röhkinä sopi tähän kappaleeseen tosi hyvin ja sitä jaksoi kuunnella siinä missä Elina ei saanut ääneensä aivan tarvittavaa heleyttä. Olisin itse valitsemassa Artzin! No Redrama oli samaa mieltä. Kukaan ei kaapannut Elinaa.


Annan tiimi

Jhayden Aleo VS. Suvi Langinkoski - Love The Way You Lie
On kauhean vaikea arvioida tätä kamppailua. Kyse on ihan siitä, kummasta pitää. Minä pidin Suvin laulusta enemmän kuin Jhaydenin taitavasta räpistä, joten haluaisin Suvin jatkoon. Anna valitsi (tietysti) JHaydenin. Tuskinpa kukaan kaappaa Suvia ellei sitten Olli. Toni ja Olli halusivat kaapata! Ja loistavaa, Suvi valitsi Ollin!


Tonin tiimi

Minna-Mari Tokola VS. Laura Luoto VS. Sarina Kettunen - Fortunate Sun
Vaikea kappale Minna-Marille. Sarina oli tietysti eniten rock mutta itse valitsisin Lauran, joka oli monipuolisempi ja ääneltään miellyttävämpi. Toni valitsi tietysti Sarinan, mikä oli aivan ilmeistä koko ajan. No niinpä Redrama kaappasikin Lauran!

Rafaela Truda VS. Markus Lytts - Maniac
Hurja show! Ylivoimaisesti illan paras. Markus lauloi valtavan hyvin ja miellyttävällä äänellä. Valitettavasti hänen äänensä peitti yhteislauluosissa Rafaelan äänen, joten Rafaelan laulua on vaikeampi arvioida. Mutta hyvältä kuulosti hänkin. Markus tältä pohjalta valituksi ja Rafaela kaapatuksi.Ohhoh! Toni valitsi Rafaelan! Hyvä! Ja toinen ohhoh! Markusta ei kaapattu!


Ollin tiimi

Senni Pakanen VS. Veera Tukia - Sinuun minä jään
Onpas kamala kaksikko, koska molemmat suosikkejani! No, toivottavasti kamppailu ratkaisee asian rehellisesti. Tuntui siltä, että Veera pääsi laulamaan enemmän tai olemaan paremmin esillä kuin Senni. Hän lauloi myös tosi hyvin. Siksi valitsisin Veeran, koska Senni jäi vähän arvoitukseksi. Olli valitsikin Veeran. Kaikki muut halusivat kaapata Sennin eli jos Laura Luoto joutui vaaraan Redraman kaapatut-tuolilla. Senni valitsi Annan.


« Viimeksi muokattu: 20.05.2019 13:28:14 kirjoittanut Etsku-Etana »