Kirjoittaja Aihe: Knockout 4. - 29.3.  (Luettu 792 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 365
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
Knockout 4. - 29.3.
« : 29.03.2019 21:45:29 »
Tonilla oli kyllä tämän vaiheen ehdottomasti vahvin tiimi. Kahdeksasta laulajasta kuusi erittäin kovaa ja kaksi muutakin (Timo ja Jukka) suhkot hyviä.

Ja erittäin hyviä biisejä olivat valinneet. Ei yhtään sellaista vakio kappaletta mitä yleensä näissä kuulee.

Tonilla oli kyllä vaikea valinta, mutta onnistui mokaamaan pahemman kerran tiputtamalla illan parhaan esiintyjän Jessican pois. Käsittämätön päätös. Ja vielä tiputti jo jollain Jukalla..hohhoijaa..onneksi sentään Jukka tippui Rafaelan tieltä pois, vaikken kyllä olisi itse Rafaelaakaan jatkoon päästänyt.

Parhausjärjestys oli mielestäni: 1. Jessica, 2. Sarina, 3. Jasse, 4. Lilian, 5. Regina, 6. Rafaela, 7. Jukka, 8. Timo

Näistä olisi ainakin kuusi ensimmäistä heittämällä pitänyt olla kaikki liveissä. Tämä on juuri tämän Voice formaatin ongelma. Parhaat eivät pääse liveihin asti.

Etsku-Etana

 • Pää Beruna
 • i
 • *
 • Viestejä: 20805
 • Karma: +20/-167
  • Profiili
Vs: Knockout 4. - 29.3.
« Vastaus #1 : 21.05.2019 19:23:11 »
Tonin tiimi

Timo Huotari - The Pretender
Kova meno päällä mutta yhtä tylsää kuin aiemminkin. En saa mitään irti Timosta valitettavasti. Korkeintaan tuolin neljä antaisin, mutta Toni antaa tietysti tuolin yksi tai kaksi. Tuolille yksi tyietysti eli yksi tylsä esiintyjä taattu liveihin.

Regina Launivuo - Weak
Outo kappale ja laulu oli enempi kiljumista ja äänen voimavarojen näyttöä. En kauheasti tykännyt. Pieni pettymys. Jollekin tuolille tietysti tässä vaiheessa. Hienoa! Tuolille yksi. Olihan Regina Timoa mielenkiintoisempi.

Sarina Kettunen - Zombie
Hieno kappalevalinta! Sarina lauloi sen väkevästi ja uskottavasti ja ottanee tuolin yksi. No niinhän Toni lähetti Sarinan tuolille yksi.

Lilian Young - Lupaan olla
Olipas mielenkiintoista kuulla Lilianin laulavan suomeksi! Se ei ollut ihan helppoa hänelle, mutta kuulosta tosi hyvältä ja pehmeältä! Tästä rohkeudesta Lilian ansaitsee kyllä tuolipaikan kolme. Ainakin tuolin neljä. Ohhoh! Toni laittoi Lilianin tuolille kaksi. Eli Regina valahti tuolille kolme. Hyvä. Nyt on isommat mahdollisuudet saada Lilian liveihin.

Jasse Jatala - Digging The Grave
Ilman muuta Jasse osaa tämän genren hyvin ja lauloi ja röhki todella hienosti. Musiikkiin liittyvä makukysymys sitten, mille tuolille hänet laittaisi. Itse laittaisin tuolille kolme, mutta Tonilla on varmaan mielessä tuoli yksi. Toni laittoi jassen tuolille kaksi ja Timo Huotari putosi.

Jessica Lång - Om du var här
Outo kappale, joka ei edes tahtonut päästä vauhtiin. Mutta lopussa alkoi tapahtua, ja Jessica oli hyvä. Mutta laittaisin vain tuolille neljä. Korkeintaan tuoli kolme. Toni laittoi Jessican tuolille neljä ja Regina Launivuo menetti paikkansa. Olipas pettynyt ja oli jo pitkään pelännyt asemansa puolesta.

Jukka Åkerman -  Kaukaisimmalle rannalle
Olipas umpitylsä esitys ja umpitylsää musiikkia. Only in Finland. Siitä voisi veikata, että valmentajat juhlivat. Minusta Jukka ei ansaitse tuolia.  Annan papatusta ei jaksa enää kuunnella. Redrama ja Anna olisivat laittaneet hänet tuolille kolme. Toni laittoi tuolille hänet tuolille neljä. Ikävä kyllä Jessica menetti paikkansa. Häntä olisin kuullut mieluummin kuin Jukkaa. Mutta onhan siellä vielä Rafaela jäljelle, joka vie joka tapauksessa yhden tuolin.

Rafaela Truda - Like a Prayer
Rafaelilta mukava kappalevalinta. Ja hieno oli esityskin! Rafaela on viihdyttäjä! Jukka lähteköön kotiin ja Rafaela liveihin. Ollin mielestä Rafaela ei saa laulaa hittejä, mutta rokkikaraokemiehet saavat laulaa kulahtaneita rokkihittejä. Heille ei KOSKAAN sanota samaa. Toni valitsi Jukasta ja Rafaelista. Loistavaa! Toni valitsi Rafaelin ja Jukka Åkerman joutui luopumaan kisasta.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2019 20:23:40 kirjoittanut Etsku-Etana »