Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: rosanna
« : 20.03.2012 17:28:52 »

Ei se ole suinkaan mielipideasia, tarvitaanko klassisen musiikin opintoja pop-laulamisen tueksi. Totuushan selviää esimerkiksi tutkimalla viime vuosikymmenten pop-tähtien taustoja. Aika harva on saanut sellaista opetusta - joskin kirkkokuorolaisia on varmaan joukossa aika paljon. Esimerkiksi Ruotsin pop-laulajat saavat oppinsa ihan pop-laulu-kouluissa, joihin ei jazziakaan sotketa.

Mun on ihann pakko puuttua tähän vielä sillä tavalla, että se teoria, mitä muusikko tarvitsee on tavallaan klassisen musiikin teoriaa. Tietenkään sitä ei tarvitse opiskella musiikkiopistossa, sen  voi myös opetella itse. Mutta samanlailla ne soinnut menee, samallailla sointuasteet, nuotit, rytmi. Ei ole erikseen kahdenlaista musiikin teoriaa. Kaikki on loppujen lopuksi sitä samaa.
Kirjoittanut: anastasia
« : 16.03.2012 11:45:16 »

Kiinnostaisi tietää, että missä on faktat siitä, ettei niitä urheiluharrastuksia jollain tavalla tueta?

En laita tänne faktoja, joita kukaan ei kysy. Mutta fakta on, että esim. taitoluisteluseurojen valmentajien palkka tulee 100-prosenttisesti vanhemmilta. Sen lisäksi pitää tietysti maksaa jäähallin vuokraa. Satun kyllä tietämään nämä asiat.

Ja tottahan urheilua jollakin tavalla tuetaan mutta summat ovat mitättömiä verrattuna kulttuurin saamiin rahoihin. Valmentajien palkkaan rahaa ei ole käytössä juuri lainkaan. Siksi esim. jalkapallossa pelaajien isät ja äidit toimivat valmentajina. Tulos on sitten lähes sama kuin jos musiikkiopistossa oppilaiden isät ja äidit olisivat valmentajia.


Jalkapallon rahoituksessa Etsku on aivan oikeassa. Omankin tyttäreni jalkapalloura alkoi erään innokkaan äidin valmennuksessa. Toki tuo äiti sitten osallistui valmentajakurssille, jonka kustannukset maksoi joukkue/seura eli käytännössä vanhemmat. Kun ikää tuli lisää valmennus muuttui hieman korkeamman valmentajakoulutuksen omaavan valmentajan käsiin. Viime vuosi pelattiin B-tyttöjen sm-sarjaa ja tällä hetkellä seuran vaihdon myötä naisten ykköstä. Maksut menevät edelleen vanhemman pussista, kun opiskelijalla ei ole tuloja.

Ensimmäisen kerran jalkapallouran aikana on tulossa "tukia" (mutta ei Suomesta), kun ulkomainen yliopisto on myöntämässä urheilustipendin yliopisto-opiskeluihin ja yliopistojalkapallon pelaamiseen. Tosin vastapainona on huikeat kurssinmaksut, joita Suomessa ei ole. Kun Suomesta on mahdollisuus saada opintotukea ulkomaillekin, niin tässä kohtaa tuki kohdistuu osittain myös jalkapalloon, tosin etupäässä opintolainan muodossa.

Joku mainitsi kirjoituksessaan, että urheilijat tienaavat enemmän kuin muusikot. Todella harvat urheilijat saavat isoja rahoja urheilullaan. On todella pieni mahdollisuus, että suomalainen naisjalkapalloilija saa pelaamisesta ammatin. Se, millä todennäköisemmin voi tienata on erotuomaritoiminta. Taskurahoja on siitä tullut jo nyt. Tosin oman pelaamisen ja tuomaroinnin yhdistäminen on haasteellista aikataulujen kanssa.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 15.03.2012 20:28:50 »

Helsingin Sanomissa oli tänään tietoa musiikkiopistoista.

- Opistoja 100.
- Kurssimaksut kaudelta 100-400 euroa,
- Opiskelijat maksavat 17 % kustannuksista, valtio puolet, kunnat ilmeisesti sitten loput 33 %.
- Opiskelijoita 60000.
- Klassinen musiikki muodostaa 90 % opetuksesta.

Tästä voisi arvioida, että kokonaiskustannukset ovat noin 200 miljoonaa euroa vuodessa, josta veronmaksajat maksavat 165 miljoonaa. Eli jokaista opiskelijaa tuetaan vuosittain noin 2700 eurolla.

Jos yli 8-vuotiaan harrastuksia tuettaisiin yhtä paljon, rahaa kuluisi 13,5 miljardia euroa vuodessa. Valtion budjetti on 52,4 miljardia euroa ja valtio ottaa vuosittain velkaa 7-8 miljardia euroa. Hyvään tarkoitukseenhan se menisi, jos sillä vältettäisiin aivoton notkuminen, hengailu ja päihteiden käyttö!

Kaikki laskelmat ovat tietysti vain arvioita!
Kirjoittanut: Negativ
« : 07.03.2012 23:13:26 »

^Pointti oli kuitenkin nuo kannustinloukut yms joista nyt vähän selostin, ne vaikeuttavat työn vastaanottoa, koska pidemmän päälle ei jaksa sitä sähläystä mitä vaikkapa pätkätöistä tulee. Kun ne tuet eivät katkea ja sitten niitä aletaan periä takaisin. Niihinhän ne tutkimukset suuremmalta osin perustuvat, ei siihen, että suoraan kysytään haluatko töihin vai elää tuilla. Vaikka varmasti sellaisiakin tehdään. Ehkä en osaa selittää tarpeeksi selkeästi, mut halusin tuoda asian esille ettei aleta yleistämään surutta.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2012 23:09:12 »

Sosiaalityöhön ja sosiaalipolitiikkaan perehtyneenä täytyy todeta, et tää on melko suuri harhaluulo. Toki sellaisiakin on, jotka eivät halua mennä töihin, mutta tutkimuksien mukaan sellaisia on lopulta melko vähän.

Tähän keskusteluun en taida muuten osallistua, mutta tästä sellainen huomautus, että tuollaisia OIKEITA tutkimuksia ei taida olla olemassa. Poiliittisesti värittyneitä "tutkimuksia" kyllä saattaa olla, joissa on hyväksytty ihmisten vastaukset sellaisenaan. Samaan tapaan kuin vankilat ovat aina kuulemma täynnä syyttömiä ihmisiä - jos vangeilta kysytään.

Oikeasti työhaluinen ei esimerkiksi jätä ottamatta työpaikkaa

- jos kuukausittaiset nettoansiot nousevat vain vähän työttömyyskorvauksiin, sossun tukeen ym. verrattuna
- jos joutuu vaihtamaan paikkakuntaa
- jos joutuu vaihtamaan alaa
- jos ansiot putoavat edelliseen työpaikkaan verrattuna
jne


Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2012 23:02:25 »

Kyllä siihen mielestäni pitäisi käyttää järkeä että mihin harrastuksiin niitä verorahoja käytetään. "kukkien kastelu" ei ole mielestäni harrastus. Ei ainakaan yleisesti. Meinaatko että valtio kustantaa sinulle ilmaiset vedet vuodeksi?

Enhän minä sitä mieltä ollut. Kunhan sovelsin völden tiukkaa logiikkaa, jonka mukaan kaikki se on maailmanhistoriallisesti arvokasta, jota ihminen on aina tehnyt ja nyt se pitää kustantaa verovaroin. Tai ainakin hän oli musiikin suhteen sitä mieltä, mutta eihän sellaista logiikkaa voi soveltaa vain kunkin omaan harrastukseen. Ihminen on kastellut kukkia tuhansia vuosia, joten siispä völden logiikkaa noudattaen sekin on kustannettava verovaroin. Veden lisäksi on luotava kukkien kastelijoiden ammatteja: kastelijoita, opettajia jne. Verovaroin.

Jos olet eri mieltä, kysy ihmeessä völdeltä miksi hän on tätä mieltä!

Mielestäni niitä rahoja ei pidä ottaa pois klassisesta musiikista, vaan ihan jostain muusta.

Koskapa klassinen musiikki ja muu korkeakyldyyri saavat ylivoimaisesti eniten yhteiskunnan tukea, leikkaaminen alkaa toki sieltä.

Nuo on mielipideasioita että tarvitaanko pohjaksi vai ei. Itse olen sitä mieltä edelleenkin että siihen tarvitaan klassista musiikkia pohjaksi.

Ei se ole suinkaan mielipideasia, tarvitaanko klassisen musiikin opintoja pop-laulamisen tueksi. Totuushan selviää esimerkiksi tutkimalla viime vuosikymmenten pop-tähtien taustoja. Aika harva on saanut sellaista opetusta - joskin kirkkokuorolaisia on varmaan joukossa aika paljon. Esimerkiksi Ruotsin pop-laulajat saavat oppinsa ihan pop-laulu-kouluissa, joihin ei jazziakaan sotketa.



Kirjoittanut: Negativ
« : 07.03.2012 17:14:24 »

Kannustinloukuissa (ja byrokratialoukuissa) on kyse siis siitä, että ihmisen ei kannata lähteä tekemään esimerkiksi osa-aikaista työtä, koska hänelle kuitenkin tulee samaan aikaan tukia ja sitten kun hän on saanut palkan, tuet peritään pienellä viiveellä takaisin ---> ihmiselle jää vähemmän rahaa kuin työttömyyskorvauksia nostettaessa ja hän saattaa vieläpä hakea siihen päälle sitten toimeentulotukea sossunluukulta. Tällöin pitkäaikaistyöttömyys kannattaa, koska ihminen ei jaksa sitä jatkuvaa rumbaa; pitää lähettää miljoonia lappusia kelalle ja milloin mihinkin. Siitä huolimatta esim. yksinhuoltajaäidit ottavat pätkätöitä ja osa-aikatöitä vastaan, vaikka siitä jossain vaiheessa vaikeuksia ja takapakkia tuleekin tukien takaisinperinnän vuoksi ym. Työstä saa kuitenkin muutakin kuin rahaa: ihmnen tuntee olevansa tärkeä ja arvostettu, hän voi kommunikoida muiden ihmisten kanssa työssä ja saada työkavereita, pääsee pois neljän seinän sisältä eli kotoa vähän tuulettumaan (tärkeää mielenterveydelle ja jaksamiselle). Lisäksi jokaisesta työpaikasta saa kokemusta ja oppii varmasti uutta. Faktaa on siis siinä mielessä todellakin olemassa, että nämä ongelmat vaikeuttavat työntekoa.

Se, että sinä tunnet ihmisiä jotka elelevät tuolla tavoin ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi koko Suomen tilanne (eli ei faktaa tässä(kään) kohtaa jos nyt viilataan jokaista asiaa). Suomeen pitäisi saada joustavampia oloja työmarkkinoille, niin ihmisiä saataisiin paremmin pätkätöihinkin, ettei tosiaan tarvis sitä paperisotaa jokaikisestä jutusta tehdä ja kärsiä tukien perimisestä takaisin. Joku ihan viikonmittainen pätkätyökin tuottaa niin paljon harmia ja miinusta tuloihin ettei sitä välttämättä pitemmän päälle jaksa (poikkeuksena edellä mainitsemani yh-äidit, joille on todella tärkeää päästä hetkeksi pois lasten luota, jotta jaksaa taas paremmin arkea). Sitten kun Suomessa on vielä vajaatyökykyisiä pitkäaikaistyöttöminä, joita ei kuitenkaan päästetä vaikka sairauseläkkeelle, niin tässähän menee asiat ihan päin honkia. (Toki he saattavat saada kuntoutustukea ja sellaista, mutta periaatteessa olisivat vielä työkykyisiä tietynlaisiin hommiin ja haluakin monesti on). Ratkaisuja on tähänkin keksitty, mutta eivät ole Suomessa toimineet.

Maahanmuuttaja-asioissa on se ongelma ettei Suomessa ole kunnollista järjestelmää sille, että he pääsisivät opiskelemaan kieltä. Siis sellaista kokonaisvaltaista toimivaa systeemiä. Sehän siinä monesti ongelmaksi tulee, että heiltä vaaditaan suomenkielen taitoa, mutta sitä eivät varsinkaan naiset opi, koska jäävät jumiin lasten kanssa kotiin ja kontakteja on vaikeaa saada suomalaisiin naisiin, joiden kanssa ystävystyminen tarjoaisi heille paljon. Ja sitten hallituksessa säädetään jotain kotouttamissuunnitelmia, mutta ei käytännössä saada mitään kunnollista aikaan.

Ja sekin vielä, että kaikki tutkinnot eivät käy täällä Suomessa. Eli tänne voi tulla vaikka jostain kaukaa joku, jolla on insinöörin paperit ja hänellä ei ole oikeutta työskennellä omalla alallaan Suomessa, vaan joutuu lähtemään ihan pohjalta. Joustavuutta tarvittaisiin tähänkin ja voitaisiin miettiä millä tavoin näitä  tilanteita voitaisiin helpottaa. Käytännössä siis Suomi ei ole välttämättä edes kovin houkutteleva maa työllistymisen puolesta monillekaan eikä tänne saada sellaista työvoimaa kuin todella tarvittaisiin.


Siitä olen samaa mieltä, että myös opiskelijoiden tilannetta tulisi miettiä. Monia muita tukia on nostettu, opintotukea ei ikuisuuksiin. Kuitenkin opiskelijallakin on sivussa mahdollisuus tehdä töitä ja heille osa-aikatyöt ja pätkätyöt sopivat mainiosti. Onkin hyvin normaalia, että opiskelijat toimivat epätyypillisissä työsuhteissa ja se on monille ihan ok. Opiskeluaikojen ajatellaan olevan tilapäinen ja asiaan kuuluva vaihe, siksi opiskeilijoita ei esimerkiksi lasketa köyhiksi. Tietysti työttömyydenkin pitäisi olla vain tilapäistä, mut sanotaanko nyt vaikka näin, että työttömien tuet ovat suurempia ehkä siksi, että heillä on lähtökohtaisesti enemmän menoja (mahdollisesti suuremmat asumiskustannukset ja lapsia elätettävänä). En mitenkään vähättele opiskelijoita, sellainenhan itsekin olen. Kunhan yritän järkeillä.

Eikä tämä järkyttävän pitkä teksti ole mikään hyökkäys, haluan vain tuoda tietoa ja näkökulmia esille, koska olen itse paljon uutta oppinut näidenkin asioiden tiimoilta.
Kirjoittanut: jupitero
« : 07.03.2012 17:00:46 »

Pitkäaikaistyöttömiltä voitais myös ottaa. Monet heistä ovat sellaisia jotka eivät enää halua mennä töihin, vaan nostavat työttömyyskorvausta tekemällä yhtään mitään.
Sosiaalityöhön ja sosiaalipolitiikkaan perehtyneenä täytyy todeta, et tää on melko suuri harhaluulo. Toki sellaisiakin on, jotka eivät halua mennä töihin, mutta tutkimuksien mukaan sellaisia on lopulta melko vähän.

Sisäinen sossutätini nousi esille. Ja sellainenhan musta tulevaisuudessa toivottavasti valmistuukin.
Voi olla harhaluulo, mutta asiastahan ei oo mitään faktoja olemassa. Jokainen työtön voi sanoa että hakee tosissaan työtä vaikka mielessään ei. Niitä pitkäaikaistyöttömiä on mielestäni todella paljon. Jos eivät pitkäaikaistyöttömiä, niin työttömiä kuitenkin on todella paljon jotka eivät halua mennä töihin vaikka saisivat paikan. Tunnen/tiedän sellaisia ihmisiä.

Mielestäni tähän pitäisi saada muutosta. Kaikille suomen kansalaisille pitäisi antaa sama peruspäiväraha, on sitten töissä tai ei.
Maahanmuuttajat pitäisi ottaa suomeen sillä ehdolla että saavat 1-2vuodessa töitä, jos eivät niin laitetaan takasin mistä on tullut.

Lainaus
Ja se unohtu sanoa, et pitkäaikaistyöttömyyshän johtuu suurimmaksi osaksi kannustinloukkukysymyksistä sekä sosiaalipalveluiden ja järjestelmän kankeudesta, jotka ovat taas byrokratialoukkuja. Ei niinkään työntekijän haluttomuudesta tehdä työtä.
Lainaus

Tähän en osaa vastata, mutta kuten edellä sanoin, on ihmisiä jotka jostain syystä nostavat mielummin työttömyyskorvausta kuin tekevät töitä tai lähtevät opiskelemaan.
Sekin on mielestäni tyhmää että työttömät "tienaavat" enemmän kuin opiskelijat. Sitten on vielä niitä työttömiä jotka eivät halua mennä töihin vähän aikaan ja lähtevät avoimien kautta opiskelemaan, ja saavat noin kaksi kertaa enemmän tukea kuin opiskelijat.
Kirjoittanut: Negativ
« : 07.03.2012 16:53:36 »

Pitkäaikaistyöttömiltä voitais myös ottaa. Monet heistä ovat sellaisia jotka eivät enää halua mennä töihin, vaan nostavat työttömyyskorvausta tekemällä yhtään mitään.
Sosiaalityöhön ja sosiaalipolitiikkaan perehtyneenä täytyy todeta, et tää on melko suuri harhaluulo. Toki sellaisiakin on, jotka eivät halua mennä töihin, mutta tutkimuksien mukaan sellaisia on lopulta melko vähän.

Sisäinen sossutätini nousi esille. Ja sellainenhan musta tulevaisuudessa toivottavasti valmistuukin.

Ja se unohtu sanoa, et pitkäaikaistyöttömyyshän johtuu suurimmaksi osaksi kannustinloukkukysymyksistä sekä sosiaalipalveluiden ja järjestelmän kankeudesta, jotka ovat taas byrokratialoukkuja. Ei niinkään työntekijän haluttomuudesta tehdä työtä.
Kirjoittanut: Anteater
« : 07.03.2012 16:21:51 »

^me ollaan sitten negsun kanssa vähän samaan suuntaan opinnoissa suuntauduttu (lisää offia 8))
Kirjoittanut: Negativ
« : 07.03.2012 15:35:40 »


Sisäinen sossutätini nousi esille. Ja sellainenhan musta tulevaisuudessa toivottavasti valmistuukin.

Sosiaalityön opiskelija?
Tällä hetkellä oon ollu avoimen yliopiston puolella sosiaalityötä ja sosiaalipolitiikkaa lukemassa ja syksyllä odottaa sosionomin koulutus AMK:ssa. Ellen nyt pääse yliopiston puolelle lukemaan sosiaalityötä kevään pääsykokeista. Mut joka tapauksessa vaikka kävisinkin tuon sosionomin koulutuksen ensin, niin ajatuksena on kuitenkin sen jälkeen päästä yliopistoon lukemaan sosiaalityötä, sillä sosionomithan eivät ihan samoja juttuja pääse tekemään kuin sosiaalityöntekijät. Tai no tällä hetkellähän pätevistä sosiaalityöntekijöistä on huutava pula, joten siksi myös sosionomeja palkataan tiettyihin paikkoihin, vaikka heitä ei saisi palkata.
Ja olen tosiaan asioihin perehtynyt mekoisen paljon tässä viime aikoina luennoilla, ryhmäkeskusteluissa ja esseitä tekemällä.

Sori tää offi. :D Mut pistää vaan heti silmään tällaiset jutut, kun oon aihepiiristä niin kiinnostunut.
Kirjoittanut: Anteater
« : 07.03.2012 15:32:56 »


Sisäinen sossutätini nousi esille. Ja sellainenhan musta tulevaisuudessa toivottavasti valmistuukin.

Sosiaalityön opiskelija?
Kirjoittanut: Negativ
« : 07.03.2012 15:26:19 »

Pitkäaikaistyöttömiltä voitais myös ottaa. Monet heistä ovat sellaisia jotka eivät enää halua mennä töihin, vaan nostavat työttömyyskorvausta tekemällä yhtään mitään.
Sosiaalityöhön ja sosiaalipolitiikkaan perehtyneenä täytyy todeta, et tää on melko suuri harhaluulo. Toki sellaisiakin on, jotka eivät halua mennä töihin, mutta tutkimuksien mukaan sellaisia on lopulta melko vähän.

Sisäinen sossutätini nousi esille. Ja sellainenhan musta tulevaisuudessa toivottavasti valmistuukin.
Kirjoittanut: jupitero
« : 07.03.2012 15:17:07 »

Lainaus
Myös esimerkiksi kalastus juontaa juurensa historian hämäriin. Pitäisikö siis kalastajien harrastus kustantaa verovaroista? Entäs metsästys, ompeleminen, kukkien kasvatus?
Jos kaikki harrastukset pitäisi olla samalla viivalla, niin miksi minun tietokoneharrastustani ei ole tuettu?
Käyttäkää nyt vähän järkeä niissä teksteissä mitä kirjotatte.

Siksihän minä asian esille otinkin. Miksi joitakin harrastuksia PITÄISI tukea enemmän kuin muita?
Lue ihmeessä se, mihin tuo kommenttini liittyi.


Lainaus
Täällä tietoa muun muuassa siitä, miten urheiluseurojen rahoitus on järjestetty:
PÄÄTOIMISET VALMENTAJAT URHEILUSEUROISSA 2011
Tämähän on vain jonkun opinnäytetyö eikä mikään täysi fakta.

Ellet sitä tiennyt, opinnäytetöissä opetellaan keräämään ja kokoamaan faktoja sellaista lähteistä, joissa ne faktat on selvitetty. Tarkastava opettaja sitten tarkistaa, että kaikki meni oikein. Opinnäytetöissä saatetaan tehdä myös ihan oikeaa ja merkittävää tutkimusta.

Mutta jos löydät tuosta opinnäytetyöstä jonkin virheen, kerro ihmeessä.

Klassista musiikkia ei edelleenkään tarvita pohjaksi, jos haluaa laulaa jotakin muuta. Asia ei muuksi muutu sillä, että äänityksissä käytetään autotunea korjaamaan pikkuvirheitä.

Asiaa ei erityisesti muuta muuksi se, että löysit YouTubesta pilailuversion Rebecca Blackista. Älä ihmeessä usko kaikkea mitä sieltä löytyy!  ;D


Kyllä siihen mielestäni pitäisi käyttää järkeä että mihin harrastuksiin niitä verorahoja käytetään. "kukkien kastelu" ei ole mielestäni harrastus. Ei ainakaan yleisesti. Meinaatko että valtio kustantaa sinulle ilmaiset vedet vuodeksi?
Mielestäni niitä rahoja ei pidä ottaa pois klassisesta musiikista, vaan ihan jostain muusta.
Otetaan enemmin maahanmuuttajilta vähän tukia pienemmäksi. siitä saadaan jo melkoinen summa.
Pitkäaikaistyöttömiltä voitais myös ottaa. Monet heistä ovat sellaisia jotka eivät enää halua mennä töihin, vaan nostavat työttömyyskorvausta tekemällä yhtään mitään.

Tuon youtube linkin laitoinkin läpällä. Mutta monilla laulajilla se kuulostaa melkein tolta ilman ylimääräistä muuntelua.
Nuo on mielipideasioita että tarvitaanko pohjaksi vai ei. Itse olen sitä mieltä edelleenkin että siihen tarvitaan klassista musiikkia pohjaksi.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 07.03.2012 10:13:57 »

Lainaus
Myös esimerkiksi kalastus juontaa juurensa historian hämäriin. Pitäisikö siis kalastajien harrastus kustantaa verovaroista? Entäs metsästys, ompeleminen, kukkien kasvatus?
Jos kaikki harrastukset pitäisi olla samalla viivalla, niin miksi minun tietokoneharrastustani ei ole tuettu?
Käyttäkää nyt vähän järkeä niissä teksteissä mitä kirjotatte.

Siksihän minä asian esille otinkin. Miksi joitakin harrastuksia PITÄISI tukea enemmän kuin muita?
Lue ihmeessä se, mihin tuo kommenttini liittyi.


Lainaus
Täällä tietoa muun muuassa siitä, miten urheiluseurojen rahoitus on järjestetty:
PÄÄTOIMISET VALMENTAJAT URHEILUSEUROISSA 2011
Tämähän on vain jonkun opinnäytetyö eikä mikään täysi fakta.

Ellet sitä tiennyt, opinnäytetöissä opetellaan keräämään ja kokoamaan faktoja sellaista lähteistä, joissa ne faktat on selvitetty. Tarkastava opettaja sitten tarkistaa, että kaikki meni oikein. Opinnäytetöissä saatetaan tehdä myös ihan oikeaa ja merkittävää tutkimusta.

Mutta jos löydät tuosta opinnäytetyöstä jonkin virheen, kerro ihmeessä.

Lainaus
44 % seuroista toiminnan tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta tai nuorisokasvatus.

Suurin osa valmentajista oli vielä alle ammatillisen tason.

Mitähän halusit sanoa?

Ei siihen tarvikaan jos ei osaa laulaa eikä soittaa, vaan käytetään vaan jotain autotunea, millä melkein kaikki nykyajan musiikki tehdään. Muunnellaan ääntä, jne.
esimerkki ilman autotunea. kuulostaa aivan hirveältä. ehkä sen takia siihen musiikkiin ei tarvi minkäänlaista pohjaa, vain rahaa.

Klassista musiikkia ei edelleenkään tarvita pohjaksi, jos haluaa laulaa jotakin muuta. Asia ei muuksi muutu sillä, että äänityksissä käytetään autotunea korjaamaan pikkuvirheitä.

Asiaa ei erityisesti muuta muuksi se, että löysit YouTubesta pilailuversion Rebecca Blackista. Älä ihmeessä usko kaikkea mitä sieltä löytyy!  ;D