Euroviisut > 2013

ESC 2013 second semifinal 16.5

(1/26) > >>

Kaitsu:
Esiintymisjärjestys:

1. Latvia: PeR - Here We Go.. Säv. Ralph Eilands, Arturas Burke & san. Ralph Eilands
2. San Marino: Valentina Monetta - Crisalide (Vola).. Säv. Ralph Siegel & san. Mauro Balestri
3. Makedonia: Esma & Lozano - Pred Da Se Razdeni.. Säv. Darko Dimitrov, Lazar Cvetkoski, Simeon Atanasov & san. Magdalena Cvetkoska
4. Azerbaidzan: Farid Mammadov - Hold Me.. Säv. Dimitris Kontopoulos & san. John Ballard, Ralph Charlie
5. Suomi: Krista Siegfrids - Marry Me.. Säv & san. Krista Siegfrieds, Erik Nyholm, Kristofer Karlsson, Jessika Lundström
6. Malta: Gianluca - Tomorrow.. Säv & san. Boris Cezek, Dean Muscat
7. Bulgaria: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Samo Shampioni.. Säv & san. Elitsa Todorova, Kristian Talev
8. Islanti: Eythor Ingi - Ég á líf.. Säv & san. Örlygur Smári, Pétur Örn Gudmundsson
9. Kreikka: Koza Mostra feat. Agathonas Iakovides - Alcohol Is Free.. Säv & san. Stathis Paxidis
10. Israel: Moran Mazor - Rak Bishvilo.. Säv. Chen Harari & san. Gal Sarig
11. Armenia: Dorians - Lonely Planet.. Säv. Tony Iommi & san. Vardan Zadoyan
12. Unkari: ByeAlex - Kedvesem.. Säv. Alex Márta, Zoltán Palásti Kovács Zoohacker & san. Alex Márta
13. Norja: Margaret Berger - I Feed You My Love.. Säv & san. Karin Park, MachoPsycho
14. Albania: Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet.. Säv. Bledar Sejko & san. Eda Sejko
15. Georgia: Nodi & Sophie - Waterfall.. Säv. Thomas G:son, Erik Bernholm & san. Thomas G:son
16. Sveitsi: Takasa - You And Me.. Säv & san. Georg Schlunegger, Roman Camenzind, Fred Herrmann
17. Romania: Cezar - It's My Life.. Säv & san. Cristian Faur

Tässä semissä näiden maiden lisäksi äänestävät Ranska, Saksa & Espanja. Kymmenen maata pääsee finaaliin, kun taas seitsemän maata jää sen ulkopuolelle.

Negativ:
Suosikit: Suomi (tietysti), Malta, Bulgaria ja Norja. Ihan ok: Kreikka ja Sveitsi (Ja Latviakin). Huumoripläjäys ja siksi haluaisin nähdä finaalissa: Romania.

Memek:
Olen kuunnellut näitä nyt jonkinverran ja on hyvin sekavat fiilikset tästä semistä. Suosittelisin kaikkia varautumaan pettymyksiin, on sitten mitä mieltä tahansa. ;) En ole enää kovin varma siitä, että Krista pääsee finaaliin. Ihan mahdollista se toki on.

Aika varmasti finaalissa: Azerit ja Norja. Norja on minusta ihan hyvä, mutta Azerbadaidzanista en pidä yhtään, mutta ne pärjäävät aina ja tällainen kappale voi vaikka voittaa.

Nämäkin varmaan pääsevät: Kreikka ja Georgia. Maita, jotka menestyvät aina. Kreikka on suosikkejani, mutta Georgiaan pätee sama kuin Azereihin.

Balladisarja: San Marino, Islanti ja Israel. Kaikilla on mahdollisuuksia, mutta mahdoton veikata miten menee. Kun ei katsele Israelin esittäjän esikatselu-mekkoa, biisi kuulostaa paljon paremmalta ja on ehkä näistä paras.

Vähän oudommat tai etnisemmät: Bulgaria, Makedonia ja Romania. Pidän näistä enemmän tai vähemmän, mutta jakavat mielipiteitä. Romania keikkuu huumorin rajamailla, mutta on maana yleensä varsin menestynyt ja esiintyy viimeisenä. Bulgaria on ehdottomia suosikkejani ja Makedonialla on elementtejä, jotka vetoavat vastustamattomasti itseeni, vaikka jumputuksen yksitoikkoisuus vähän vähentää viehätystä.

Letkeää menoa: Malta, Unkari ja Sveitsi. En pidä Maltasta, mutta luulen sen menevän jatkoon. Sveitsi on ihan kiva, mutta harvoin pääsee finaaleihin ja ei taida onnistua nytkään, vaikka on tosin saanut jonkinverran huomiota osakseen, niin ken tietää. Pidän näistä itse eniten Unkarista, mutta en ole huomannut että olisi saanut paljoakaan tykkäyksiä.

Vähän rokimpia: Latvia, Armenia ja Albania. Armenialla lienee maana parhaimmat mahdollisuudet vaikka pidän näistä vähiten. Sinänsä tuovat vähän vaihtelua kisaan eivätkä ole kovin pahoja.

Suomesta olen jäävi sanomaan mitään.

Toivoisin kuitenkin jatkoon: Suomi, Bulgaria, Unkari, Kreikka, Makedonia, Israel, Norja, Sveitsi ja hmm... Romania ja San Marino.

Veikkaan (ja pelkään) että jatkoon kuitenkin menevät: Azerbaidzan, Georgia, Armenia, Malta, Kreikka, Norja, Israel, Islanti, San Marino ja Bulgaria.

ja tietenkin voin vielä muuttaa mielipiteeni esitysten myötä.  ;D

Kaitsu:
Varmasti on tiistain tapaan luvassa erittäin jännittävä ilta!! Esityksiä tuskin maltan odottaa & toivon erittäin hyvää semifinaalia tälle illalle :). Suomen esitystä odotan kaikista eniten. Myös Israelin, San Marinon, Norjan & Georgian esityksiä odotan paljon.

Toivon finaaliin pääsevän: Latvia, San Marino, Suomi, Malta, Kreikka, Israel, Unkari, Norja, Georgia & Sveitsi.

Veikkaus taas on: Azerbaidzan, Suomi, Islanti, Kreikka, Israel, Armenia, Unkari, Norja, Georgia & Romania.

Itse pidän melko varmoina finaaliin menijöinä Azereita, Georgiaa, Norjaa & Kreikkaa. Näistä luultavasti löytyy myös semin voittaja. Lopuista finaalipaikoista sitten taistelevat loput maat. Yllätyksiä varmasti nähdään tämänkin semin jatkoonpääsijöissä. Kunhan vaan ei Romania, Islanti & Albania pääse jatkoon.. Näistä kahden ensin mainitun suhteen pelkään pahinta, että finaaliin menevät. Jos Makedonia ei muuten finaaliin pääse niin aika historiallinen finaali tullaan lauantaina näkemään.

Memek:

--- Lainaus käyttäjältä: Kaitsu - 16.05.2013 20:15:38 ---Itse pidän melko varmoina finaaliin menijöinä Azereita, Georgiaa, Norjaa & Kreikkaa. Näistä luultavasti löytyy myös semin voittaja.

--- Lainaus päättyy ---
Näistä on varmaan aika suuri yksimielisyys, että pääsevät jatkoon. Aika yllätys tulee olemaan, jos näin ei käy.

Odotan eniten Bulgarian, Makedonian, Unkarin ja Suomen esityksiä!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta