Euroviisut > 2022

UMK 2022

(1/3) > >>

Juhkunautti:
Tässä 7 tämän vuoden finalistia ja ehdokasta euroviisuihin.

Cyan Kicks - Hurricane

Odotukset oli korkealla tämän suhteen, kun oli niin hehkutettu ja mainittiin blind channelin ohella, mutta ei iskeny ainakaan ihan samalla tavalla. Ei myöskään jäänyt niin paljon mieleenkään useamman kuuntelunkaan jälkeen.

BESS - Ram Pam Pam

Tämän kanssa kävi ihan päin vastaisesti. Tätä on tullut kuunneltua joka päivä sen kerran tai kaks ja on muutenkin hyvin mukaansa tempaava. Ei edes vielä kyllästytä.

The Rasmus - Jezebel

Odotin jostain syystä ihan erilaista, kuin mitä tämä olikaan. Ei aiheuttanut mitään wow reaktiota, mutta kuitenkin kuunneltavaa.

YOUNGHEARTED - Sun numero

Olisin toivonut pitäväni tästä enemmän, mutta ei ollut sitä parasta mitä bändi on tarjonnut aiemmin. Ei jää mieleen kuuntelun jälkeen.

Olivera – Thank God I’m an Atheist

En ollut ennen kuullut koko artistista. Tuli äänestä mieleen ihan Paloma Faith & Lana Del Rey miksattuna. Hyvinkin simppeli laulu sinänsä, mutta laulajan ääni on kaiken a ja o. Sitä jää väkisinkin kuuntelemaan ihan keskittyneesti.

Tommi Läntinen - Elämä kantaa mua

Hyvin perusbiisi tälle artistille. Ihan hauskaa kuunneltavaa, mutta en usko, että oikein viisuissa menestyisi välttämättä.

Isaac Sene - Kuuma jäbä

Sain ainoastaan selvää kohdasta kuuma jäbä, kaikki muut sanat oli hyvin sekavaa. Ei iskenyt, en jaksaisi kuunnella heti uudestaan.

vviima:
Isaac on mun lemppari aivan ylivoimaisesti. ;D Oon luukuttanu biisiä koko päivän! Eka suomalainen pop-biisi, jota jaksan kuunnella, vuosiin.

Iita:
Tän vuoden taso on NIIIIIN kova!! Mun lempparit on ehdottomasti BESS, The Rasmus ja Isaac Sene, enkä osaa millään arvottaa niitä paremmuusjärjestykseen! Mut kyl The Rasmus ois silti ykkössuosikki viisuihin lähtijäks 8) Oisin kovasti toivonut Cyan Kicksiltä ja Oliveralta parempia biisejä, kun oon tykännyt niiden molempien aiemmista biiseistä, mut nää ei kyl iske : (

Etsku-Etana:
Olivera oli hyvä! Pikkuhiljaa näitä kuuntelen. En siis osaa vielä sanoa, mikä on suosikki.

Etsku-Etana:
YOUNGHEARTEDia nyt kuuntelen neljättä kertaa. Suomen kieli kuulostaa niin hyvältä. Olisi hyvä laulaa tämä suomeksi, jos pääsisivät itse Euroviisuihin. Mukava kappale ja kuulostaa hyvältä, mutta ei taida riittää UMK:n voittoon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta