Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Negativ
« : 14.05.2013 18:41:58 »

Lyhyitä kommentteja. Siinä järjestyksessä kuin biisit ovat Euroviisu-cd:llä. Suomi jäi välistä, koska se nyt on ykkönen joka tapauksessa näissä viisuissa omasta mielestäni.  ;DAlbania – Tykkäsin ihan musasta, mut toisen laulajan ääni ei iskenyt. Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok, vähän rokahtavampi biisi tuolla balladien keskellä.

Armenia – Tylsä ja kliseinen maailmaa syleilevä biisi. Tällainenkin taitaa olla joka vuosi mukana.

Itävalta – Ihan perusmukava kappale. Laulajan äänestä plussaa.

Azerbaijan – Hyvä ääni tälläkin laulajalla. Tykkäsin yllättävän paljon. Ei jäänyt pliisuksi niin kuin monet muut muut tän tyyppiset laulut.

Belgia – Ihan kiva biisi, kertsi jää ainakin päähän. Laulaja on jotenkin symppis.

Bulgaria – Tykkäsin tästä bändistä silloin, kun nää oli edellisen kerran eli 2007. Tällä kertaa biisi ei ole yhtä hyvä, mut jotakin hauskaa tässä silti on. Ja tämä jos mikä jää päähän! Ei suurin suosikkini, mut ihan ok. Aika euroviisumainen.

Valko-Venäjä – Ei iske. Aika tavanomainen, kertsi kyllä tästäkin jäi mieleen eli ei sinänsä tylsin biisi.

Sveitsi – Jotenkint tästä olisi halunnut pitää. Se papparainen nostatti heti kyllä sympatiapisteitä. Hanna Pakarinen kiteytti aika hyvin, että biisi oli yhtä kertsiä. Ei tavallaan lähtenyt nousuun missään vaiheessa, vaan oli sitä samaa koko ajan. Laulun jankkaavuus alkoi kyllästyttää, vaikka oli kuitenkin ihan ookoo. Tuli tosissaan joku mainos mieleen tästä.

Kypros – Nätti laulaja, mutta kovin tylsää. Hukkuu massaan.

Saksa – Eurodancea. <3 En mä koe, et tässä olisi sen suurempia Euphoria yhtäläisyyksiä, kuin jossain muussakaan biisissä. Tämän laulun aikana tekee mieli tanssia! Ja se on hyvä juttu. Esiintymisasu oli ainakin esikatseluvideossa aika hirvittävä.

Tanska – Tämä oli aika hurmaava. Ihana kappale, vaikka kertsi oli lopulta ehkä vähän tylsähkö. Jotenkin lässähti sen takia ihan vähän.

Viro – On se viro vaan hauska kieli. Tylsäksi silti jäi. Ei jää mieleen, vaikka olen tämänkin kolme kertaa kuunnellut.

Espanja – Tää bändi on tuttu espanjan tunneilta mulle. Sen takia biisi olikin pienoinen pettymys, odotin heti enemmän. Laulaja on niin kaunis. Biisi jäi vaan tasolle ”ihan jees”.

Ranska – Ranskan kieli on niin kaunista kuunneltavaa. <3 Pidin kovasti laulajan äänestä ja jäi biisikin mieleen ihan kelpona.

Iso-Britannia – Sama kuin espanjan kohdalla, odotin paljon enemmän. Äidin kanssa pohdittiin mitä Bonnie on tehnyt naamalleen! Varmasti ottanut ainakin botoksia ellei jopa käynyt leikkauksissa. Aika kamalan näköistä. :(  Vaikka biisi olikin aika väsähtäneen oloinen, niin en silti pitänyt sitä ihan läpeensä huonona. On hienoa päästä näkemään Bonnie livenä ja ehkä tää toimii siellä vähän paremmin.

Georgia – Aika unettava.

Kreikka – Olipas hauskan erilainen biisi Kreikalta. Pirtsakka tapaus. Ei huono, mutta ei silti noussut mun suosikkeihin välttämättä. Tykkäsin kuitenkin jollain tasolla. Varmasti vaikutti siihenkin, että heti nostan tällaisia esille, jos olen kyllästynyt peräkkäin tulleisiin balladeihin.

Kroatia – Menee kategoriaan ”tylsää”. Ei kolahda oikein tämmöinen Il Divo tyyppinen, vaikka komeaa laulantaa kiistatta onkin.

Unkari – Toistetaan liikaa samaa, en oikein tykännyt.

Irlanti – Mukavan vauhdikas ja tätä biisiä kuuntelisin mielelläni radiostakin. Musavideo oli sympaattinen ja aito.

Israel – Karsea stailaus tosiaan! Biisikin jäi mitäänsanomattomaksi. Siinä alkoi vaan taivastella sitä asua ja asusteita.

Islanti – Musavideota katsellessa keskityin lähinnä ihailemaan Islannin maisemia ja aloin potemaan matkakuumetta sinne suuntaan. En ymmärtänyt tämän päälle… tappotylsää.

Italia – Paikoin ihan hyvä kipale, mut toisaalta puuduttava. Tuli Eros Ramazzotti vibat.

Liettua – Vaikka tämänkin olen kuunnellut kolmesti, niin unohdan joka kerta, et millainen tää edes oli. Kertoo siis selvästi jotain.

Latvia – Energisen oloisia heppuja koko bändi, mut biisi ei kyllä kovin kaksinen ole.

Moldova – Kaunis laulaja ja kaunis on äänikin. Biisi jäi valjuksi.

Montenegro – Jollain jännällä tavalla ihan hyvä. Kai tykästyin siksi, et tää edusti oli vähän menevämpi biisiä.

Makedonia – Aika karsea kokonaisuus. Epätavanomainen duettopari ainakin ja se aiheutti hupia. :D

Malta – Mukava hyvänmielen biisi. Ei pahaa sanottavaa.

Alankomaat – Myös Anoukilta odotti ehkä vähän enemmän. Persoonallinen ääni, mut biisistä tuli jotenkin masentava ja tylsä vaikutelma.

Norja – Tästä tuli vähän ristiriitainen olo jo ekalla kerralla. Toisaalta tykkään, toisaalta en. Tosi dramaattinen tunnelma tässä ainakin on.

Romania – No niin tulihan se sieltä! Sarjassamme ”niin huono, että on jo melkein hyvä.” Nauroin koko biisin ajan. Nauratti kolmannellakin kuuntelukerralla. Ihan järjetöntä settiä. Laulajan ilmeet ja kaikki. 8D

Serbia – Serbia lähetti tyttöbändin. Ei tuntunut kovin onnistuneelta kokonaisuudelta, stailauskin plaah… Tällainen(kin) on jo nähty monesti, eikä jää päällimmäiseksi mieleen tästä joukosta.

Venäjä – Yllätyin Venäjän biisistä. Kuulosti  niin tutulta nimeä myöten, muistutti jotain toista laulua. Esikatseluissa nähty videokin vaan ärsytti.

Ruotsi – Parhaimmistona pidän, vaikkakin olen edelleen sitä mieltä, et sisältää vähän turhaa kiekumista.

Slovenia – Tämänkin oli vauhdikkaampi biisi ja aika sellainen perinteisen oloinen euroviisutanssikappale. Ihan kuunneltava.

Albania- ZzzzzzZZZZzzzzz. :( Nopeutu loppua kohden ja mielenkiinto pääsi ehkä vähän heräämään, mut tämä tapahtui liian myöhään.

Ukraina – Sama juttu kuin edellisessä, et lähinnä tylsistytti. :( Sori Ukraina...


//San Marino oli tyystin unohtunut. No eipä siitä erikoista sanottavaa ollutkaan. En pitänyt.
Kirjoittanut: ville
« : 13.05.2013 11:18:08 »

Suomen biisin esittelyvideo tuo kyllä kivasti kontrastia biisin sanoituksiin.  :P
Kirjoittanut: jensky
« : 12.05.2013 16:38:07 »

En kyllä pitänyt tämän vuoden tasosta. Todella paljon balladeja, kunnon euroviisu-jumputuksia vain muutama ja niitä aina kaipaan :D Myöskään mikään balladi ei hirveästi vedonnut.

Omat suosikkini: Suomi, Tanska, Norja, Ranska ja Irlanti. Mutta varmaan kun semifinaaleissa kuuluu biisejä toiseen kertaan, niin muitakin alkaa nousta esille sieltä massasta, eli suosikit voivat hyvinkin muuttua.

Aivan kamala oli muuten se Israelin edustajan mekko  :o
Kirjoittanut: Iita
« : 12.05.2013 10:20:33 »

Kenties Iita sun mieli muuttuu vielä ens viikon aikana näiden suhteen :).

Ehkäpä! Oon kuullu useimmat biisit vasta kerran niin en viitsi mitään ihan lopullista mielipidettäni vielä antaa :'D Mutta noista mun mielestä hirveyksistä on ainakin melkein kaikki semmosia, joista en usko missään vaiheessa pitäväni.

Meni näköjää Tanskan ja Norjan biisit sekasin, mainitsin että mun mielestä Tanka oli hyvä ja Norja ihan ok, mutta se menikin toisin päin :D Norja on tosi hyvä ja Tanska ei niinkään. Belgian biisiä on tullu luukutettua tässä eilen illalla ja tänää aamulla, ihan huikee!!! :)
Kirjoittanut: Juhkunautti
« : 12.05.2013 08:31:52 »

Briteillä ja Saksalla oli tylsä biisi, Saksa ilmiselvästi yritti ajoittain matkia Euphoriaa säälittävästi.

Suoraan finaaliin menijöistä ainoastaan Espanja ansaitsi sen.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 12.05.2013 00:46:21 »

Moldovasta täällä voi ehkä mielipide muuttua ensi viikon aikana, kun esikatseluissa näytettiin se alkuperäinen versio eikä romanian kielistä versiota!

Alankomaat, Moldova, San Marino & Israel on tän vuoden ehdotonta parhaimmistoa <3. Kenties Iita sun mieli muuttuu vielä ens viikon aikana näiden suhteen :).

Krista todellakin erottuu & itse uskon Suomen pääsevän finaaliin. Kaiken lisäksi esitys näyttää harjoituksien perusteella erittäin hyvältä!!
Kirjoittanut: Iita
« : 12.05.2013 00:06:32 »

Mun mielestä taas vieraat oli aika hyviä. Niiden kommentointia jaksoi katsella ja kuunnella koko neljätuntisen ajan. Hanna Pakarinen tosin ei hirveesti saanu suunvuoroa ja itseänikin ärsytti lopussa Raakel Liekin kommentit. JA just toi että "Bonnie Tyler saa paljon pisteitä vaikka biisi oli kamala mut hei, Bonnie Tyler".... -.-

Hyviä oli mun mielestä Slovenia, Tanska, Belgia, Suomi, Islanti, Ruotsi ja Espanja. Sit oli ihan ookoita Norja, Malta, Irlanti, Georgia ja I-B. Sit oli monia, jotka ei jääny millään lailla mieleen, mutta ihan järkkyinä biiseinä mieleen jäi kyllä Venäjä, Hollanti, Valko-Venäjä, Moldova, San Marino, Azerbaijan, Bulgaria, Israel ja Romania.

Ärsyttää kun on niin paljon balladeja, koska niistä ei ollu ku ihan pari vaan hyviä. Mut toisaalta kuten Negsukin mainitsi niin Krista todella erottuu näiden balladien joukosta mikä on todellaki positiivistä :)
Kirjoittanut: Memek
« : 11.05.2013 23:51:25 »

En ehtinyt suorana katsoa kun loppupuolen näistä, joten vähän turha kauheasti vielä kommentoida. Minustakin on aika ala-arvoista antaa biisille hirveästi pisteitä, vaan siksi että sen esittää Bonnie Tyler, vaikka ei pitäisi sitä ollenkaan onnistuneena.

Siitä huolimatta minusta tällainen ohjelma oli kiva. Ja on hauska kuulla muiden mielipiteitä, on ne sitten miten typeriä tahansa. ;) Ihan ok, ettei viisuihin suhtauduta kauhean ryppyotsaisesti.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 11.05.2013 23:30:22 »

Raakel Liekin kommentointi ainakin lopussa oli rasittavaa. Bonnie Tylerille 10 koska hän on Bonnie Tyler. Italialle 9 koska italian kielellä laulettu jne.

Raakel haluaa osoittaa ymmärtävänsä laadukasta musiikkia. Mutta kyllähän muutkin syyllistyivät samaan kuten kaikki raadit aiemminkin.
Kirjoittanut: Negativ
« : 11.05.2013 23:29:32 »

En jaksanut nyt tehdä muistiinpanoja, mut luultavasti kuuntelen biisit vielä uudestaan ja kommentoin jotain. Kamalasti tylsiä biisejä oli kyllä joukossa, sellasia tasapaksuja balladeja. Suomi kyllä mun mielestä ihan oikeesti erottuu joukosta aika lailla.
Kirjoittanut: Kaitsu
« : 11.05.2013 23:28:20 »

Edelleen olen sitä mieltä, että taso tänä vuonna vallan hyvä :). Tosi moni biisi on vaan niin mieleeni <3. Olisi saanut pelkästään nämä videot näyttää, kun vieraiden kommentit sen verran otti niin päähän. Suurin osa suosikeistani lytättiin ihan lyttyyn!! ARGH. Kaiken lisäksi muutamat kommentit oli tosi asiattomia! Hanna Pakarinen oli suoraan sanottuna kehnoin vierailija, kun hänellä ei tuntunut juurikaan olevan mielipiteitä!! Enpä nyt tiedä pidinkö edes Ainosta & Mäkkäristäkään..

Ihmettelin kovasti miksi Ruotsi sai niinkin korkeat pisteet... Se kappale on kun aivan kamalaa kuraa!! Toinen ihmetyksen kohde oli se, että suurinta osaa videoita moitittiin. En oikein ymmärtänyt miksi niitä piti niinkin paljon moittia!!

Tän vuoden kappaleista pystyn helposti 35 kuuntelemaan helposti ilman, että alkaa tekemään pahaa :D. Makedonia, Bulgaria & Armenia on kyl siinä & siinä että ne pystyy kuuntelemaan. Se on kyl todettava, että ihan liikaa tämänkin vuoden viisuissa on mukana  balladeja.

Näiden vieraiden TOP10:stä yllättävimmät oli ehdottomasti Kypros & Espanja. Oikein yllätyin Kyproksen iskevän noinkin paljon.
Kirjoittanut: Iita
« : 11.05.2013 22:09:12 »

Miten surkeita biisejä!! Islanti, Belgia ja Suomi ainoot huiput tähän mennessä.
Kirjoittanut: Juhkunautti
« : 11.05.2013 21:31:35 »

Tanska ja Montenegro ainoat mitkä jäi ekasta mieleen.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 11.05.2013 20:08:04 »

Hajoo pää! Ei ehdi katsella!
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 11.05.2013 19:45:37 »

Onhan Viron kappale ja esitys kaunis! Viron kieli erityisesti naisen laulamana on vaan kaunista. Kivaa kuunneltavaa!