Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Negativ

Sivuja: [1] 2 3 ... 327
1
2021 / Vs: UMK 2021
« : 31.01.2021 10:35:09 »
Blind Channel on kyllä ehdottomasti näistä paras. Teflon Brothers tulee hyvänä kakkosena, sillä onhan toi biisi poppoon tyylille uskollinen.

2
The Voice of Finland 2019 / Vs: Knockout 3. - 22.3.
« : 28.03.2019 11:31:07 »
Annalla oli loppujen lopuksi aika kovatasoinen tiimi, en jotenkin ennakkoon sitä tajunnut.

Jhayden esimerkiksi yllätti täysin osaamisellaan. Toki hänestä huomasi jo koelauluissa, että hyvää rytmitystä on räpissä ja potentiaalia sen suhteen. Asenne ja yritteliäisyys myös kohdillaan. En ehkä silti siinä vaiheessa vielä niin vakuuttunut.

Fridan kohdalla ihmettelin, että hän pääsi edes hetkeksi tuolille istumaan. Olisin itse laittanut suoraan kotiin, jäi hyvin ohueksi ja latteaksi. Jenny ei myöskään loistanut tämän biisin kanssa ja se vähän harmitti. Toisaalta hän ehtii treenata ja kehittyä vielä paljon.

Ilkan kohdallani myös mietin toisaalta, että miten pärjää sitten jatkossa. Periaatteessa olisin hänen tilallaan voinut nähdä Heidinkin, joka on tasaisesti pärjännyt. Ymmärrän toisaalta silti Annan ratkaisun.
Antti Raskista pidin, mutta ei nyt vaan tässä porukassa päässyt tarpeeksi esiin.

Astrid Nicole on taitava ja suvereeni laulaja, esiintymispuolikin on hallussa. Välillä tosin miettii, että tahtoisi kuulla häneltä jotakin ihan toisenlaista, eikä harjoiteltuja bravuureja.
Sara teki tosiaan rohkean tempun. Varmaan Sara oli mun suurin suosikkini sitten kuitenkin, hän tulkitsee hyvin kauniisti kappaleita ja äänessä on jotakin todella persoonallista.

Annan tiimi herätti näinkin paljon kommentointia osaltani, muuten olen ollut hiljaisempi. Tällä kaudella mulla jäi myös töiden takia koelaulujaksoja pari väliin ja olisikohan joku Kaksintaistelukin. En jaksanut niitä jälkeenpäin katsoa. Huomaa apua, että into on hieman laantumassa. No onhan tätä monta vuotta putkeen jo tullut katsottuakin.

3
The Voice of Finland 2019 / Vs: Knockout 2. 15.3.
« : 28.03.2019 11:17:04 »
Mä ymmärsin Artsin pudotuksen täysin. Liian yksipuolinen kisaan, ns. yhden hitin ihme. Kuulosti aina samalta.

No ei se kyllä yhden hitin ihme ole, jos pystyy tekemään jokaisesta laulamastaan kappaleesta hitin :)

Ja parempi tehdä sitä mitä osaa ja olla vaikka yksipuolinen kuin, että yrittää tehdä mitä se semi-ok oopperalaulaja teki vetämällä Bon Jovia...

Makuasioita. Mutta yhden hitin ihme juurikin on jos ei kykene soundillaan kuin yhteen ja samaan saaden kaikki biisit kuulostamaan toistensa kopioilta.

Joo makuasioita tosiaan. Paitsi tietysti 'yhden hitin ihme' -termi. Joka ihan yleismaailmallisesti (one hit wonder) tarkoittaa artistia, joka on saanut aikaiseksi sen yhden hittibiisin ja sen jälkeen vaipunut unholaan.

Termin tarkoituksesta olen kyllä tietoinen, ei huolta. :) Tässä kohtaa en löytänyt parempaa sanaa asiaa kuvaamaan. Puhekielessä Suomessa taipunut tällaisenkin asian kuvaamiseen.

4
The Voice of Finland 2019 / Vs: Knockout 2. 15.3.
« : 20.03.2019 15:28:03 »
Mä ymmärsin Artsin pudotuksen täysin. Liian yksipuolinen kisaan, ns. yhden hitin ihme. Kuulosti aina samalta.

No ei se kyllä yhden hitin ihme ole, jos pystyy tekemään jokaisesta laulamastaan kappaleesta hitin :)

Ja parempi tehdä sitä mitä osaa ja olla vaikka yksipuolinen kuin, että yrittää tehdä mitä se semi-ok oopperalaulaja teki vetämällä Bon Jovia...

Makuasioita. Mutta yhden hitin ihme juurikin on jos ei kykene soundillaan kuin yhteen ja samaan saaden kaikki biisit kuulostamaan toistensa kopioilta.

5
2019 / Vs: UMK 2019
« : 18.03.2019 10:27:48 »
En tiedä miltä tv:ssä kuulosti kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi katsoa Areenasta (mun pärstä oli muutamaan otteeseen tv:ssä XD), mut paikan päällä Sebastian kuulosti hyvältä. Paras biisi mielestäni valittiin.

6
The Voice of Finland 2019 / Vs: Knockout 2. 15.3.
« : 18.03.2019 10:23:52 »
Mä ymmärsin Artsin pudotuksen täysin. Liian yksipuolinen kisaan, ns. yhden hitin ihme. Kuulosti aina samalta.

7
2019 / Vs: UMK 2019
« : 09.02.2019 03:09:43 »
Ensimmäinen biisi on julkaistu & se on nimeltään Release Me

Itse olen kuunnellut jo monta kertaa & tykkään tosi paljon! Muualla biisi on jakanut mielipiteet & onpa plagiaattiepäilyjä noussut esiin.. Eräällä ruotsalaisella artistilla on saman niminen kappale & siihen tätä on verrattu!

Odotan kovasti millaisia ne kaksi muuta biisiä mahtaa olla!

Tuo plagiaattisyytös on kyllä niin kaukaa haettu etten tiedä pitäiskö taas itkeä vai nauraa. Yhteneväisyydet jää kyllä  vain samaan nimeen. :D Kertsissä kun laulaa Release me, niin ehkä voi 2 sekuntia kuulostaa samalta...

8
2019 / Vs: UMK 2019
« : 06.02.2019 11:30:48 »
Hommasin äidin ja veljen kanssa liput UMK:hon. Ei ehkä muuten olisi tullut niin tehtyä, mutta koska se järjestetään Logomossa, niin pääsee helposti paikalle. Daruden biisit myös kiinnostavat aidosti. :) Moni pitää miestä yhden hitin ihmeenä, vaikka tosiasiassa hän on kaikki nämä vuodet keikkaillut ympäri maailmaa suhteellisen menestyksekkäästi. Toki yhtä isoja hittejä ei ole siunaantunut, mutta omassa skenessään pärjää mukavasti. Olin viime vuonna hänen klubikeikallaan ja oli tosi hyvä meno. :) Sebastian Rejman on ollut Daruden biisillä aiemminkin mukana vai oliko niitä peräti enemmänkin. Sopii varmasti hyvin vokalistiksi. :) Mielenkiinnolla odottelen!

9
The Voice of Finland 2019 / Vs: Kausi 2019 alkaa 2.1.
« : 21.12.2018 16:39:26 »
On kyllä kummallista, että Olli vaan on mukana edelleen. Tonin mukana olon jatkumisesta olen itsekin iloinen. :)

10
The Voice Kids 2013 / Vs: Molly Rosenström Fan Club
« : 28.11.2018 15:27:58 »
Todella hurja tarina... :( Kaikkea hyvää hänelle jatkoon!

// Törmäsin juuri maanantaina julkaistuun juttuun. Nyt hän on naimisissa ja raskaana. :)

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/07abfe92-4806-4a87-af49-aa0538e081e5

11
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Vain elämää
« : 15.06.2018 16:33:44 »
Evelina on livenä parhaimmillaan sellasilla intiimeillä tai akustisilla keikoilla. Ja monesti toisten biisejä laulaa paremmin. En sitten tiedä onko sillä sovitukset laitettu liian hankaliksi omien biisien kanssa...ja voi olla, että hengitystekniikoissa kans jotain häikkää, sitku viel liikkuu paljon lavalla. Uskon, että tässä ohjelmassa esiintyy hyvin. Tähdet tähdet ohjelmassa myös handlasi esitykset älyttömän hyvin.


Kevään tuotantokausi sitten päättyi eilen, unohdinkin taas ettei tullut duettojaksoa vaan se, jossa jokainen saa esittää minkä tahansa itselle tärkeän biisin. Jotenkin se tuntuu hölmöltä, kun ajatuksena on ohjelmassa esittää toistensa tuotantoa. Rikkoo ohjelman ideaa. Olisin siis mieluummin ottanut sen duettojakson. Silloin kun olisi vielä ollut mahdollista kuulla joku sellainen biisi, jota ei artistien päivinä esitetty ja jonka olisi itse vielä tahtonut kuulla. Täytyy kyllä sanoa, että Akin Happy (Pharrell Williams) oli hiton odottomaton valinta, mutta ihan loistava versiointi! :D Harmi kun näitä biisejä ei kuulla levytettynä.

12
Kausi 2007 / Vs: Anna Abreu fan club
« : 15.06.2018 16:29:46 »
Amor amor oli onneks parannusta siihen edelliseen julkaisuun. Mutta en oo kyl toistaiseksi sitä jaksanut ees kuunnella kuin kerran. :D

13
Yleistä musiikkikeskustelua / Vs: Keikat
« : 14.06.2018 00:21:30 »
^Oi vähän siistii! :D

15
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Vain elämää
« : 07.06.2018 20:09:04 »
Edelleen toivois tän ohjelman kanssa taukoa. :D Ellinoora ja Evelina ovat kyllä itselle mieluisia artisteja, joten siinä mielessä kiva nähdä  heitä ohjelmassa. Ehkä on paremmat mahikset saada kuulla omista lempparibiiseistä versiot, kun ei ole montaa levyä heillä takana. :D

Sanin päivän eka puolisko sisälsi ihan huiput versiot, tykkäsin jokaisesta todella paljon! :) Aki Tykin Odota ehkä kuitenkin jäi suurimmaksi suosikiksi, hauska veto tehdä siitä kasariversio. :D Myös Miran ja Akin yhteisesitys oli onnistunut, paljon mielekkääpi kuin viime jakson yhteisesitys, joka jäi tylsäksi.

17
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Suomen Unelmien Poikamies
« : 02.06.2018 21:47:45 »
Jotenkin mun on vaan vaikea edelleen uskoa, että Joni valitsi Janeten Kaisan sijaan. Koko ajan tuntui siltä, että kemiat pelasi paremmin yhteen Kaisan kanssa ja ajatusmaailmat muutenkin natsasi. Kun katsoi niitä hääkuvia, niin Joni ja Kaisa näyttivät rakastuneilta kun taas Janette ja Joni vaan pönöttivät kuvissa. No, Joni ja Janette edelleen ovat yhdessä, joten ehkä sitten sopivat toisilleen hyvin.

Syksyllä tosiaan pukkaa Bachelorettea ja uuteen Bacheloriin on haku auki, ei lopu hömppäviihde kesken. 8)

18
Olipa draamaa viime jaksosa, ihan hyvä, että se nainen lähetettiin suoraan kotiin. Treffit ovat olleet aika nopeatempoisia ja hulppeitakin. Tämä ehkä muistuttaa siitä, miksi olen tykästynyt enemmän Suomiversioon, jotenkin kivempi katsoa kun edetään vähän rauhallisemmalla temmolla (toki Suomen bachelorissa on myös vähemmän naisia mukana). Menen edelleen sekaisin noissa naisissa, joten on aika vaikeaa suosikkiakaan vielä muodostaa!

19
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Vain elämää
« : 02.06.2018 18:27:55 »
Mä en kyllä saa Dannyn versioista otetta, kuulostaa kaikki aika lailla samalta. :D Akin päivänä parhaiten mun mielestä vetivät Mira ja Sani. Harmi kun Terhiltä jäi juuri Akin päivä väliin, olisin todella mielelläni kuullut hänen tulkintansa Happoradion kappaleesta.

20
Voi ei, jää kyllä sekin erikoisjakso katsomatta. Ei kiinnosta ne yhtään, kun harvoin niissä on mitään tärkeää. :|

21
Aloin vuosien tauon jälkeen seurata Livillä tällä hetkellä esitettävää kautta (alkoi pari kolme viikkoa sitten). Mutta ei hitto kuinka rasittavaa, että eka jakso oli joku behind the scenes erikoisjakso, no sitten seuraavassa jaksossa vihdoin esiteltiin naiset (27 kpl, ihan hullu määrä...ei siinä pysy edes laskuissa kuka on kukin) ja poikamies pudotti ekat naiset. No eikö sitten 3.jakso ollu taas joku turha behind the scenes jakso. Jätin välistä. Toivottavasti tällä viikolla tää nyt oikeesti lähtee käyntiin. Jaksomääräksi on merkattu 15 jaksoa ja niistä 2 on jo ollut täysin turhia. ::)

22
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Suomen Unelmien Poikamies
« : 17.05.2018 21:51:56 »
Onpas muuten orpo olo, ku ei tuu tänään enää jaksoa. :D :(

Joo, mäki tietyl taval tykkäsin Jennystä, vaikka välil se kyl ärsyttikin. Mut sopis mun mielestä tosiaan hyvin poikamiestytöks ja musta ois kiva, et Suomeen saatais myös poikamiestyttö-sarja (ihan tasa-arvonkin vuoks... :'''D Ja ohjelmas on kuitenkin eroja ku nainen on etsimässä kumppania, ois varmasti tyyliltään erilainen. :))

Näinhän siinä sit kävi. :D

Tässä on Suomen ensimmäinen Bachelorette! 34-vuotias Jenny etsii tv:ssä miestä tositarkoituksella

23
TV-ohjelmat ja elokuvat / Vs: Vain elämää
« : 15.05.2018 20:32:01 »
Terhistä tosiaan huomaa sen, että hän kaipaa ehkä enemmän omaa rauhaa kuin muut ja taisi uupua niistä aktiviteeteistä ja kaikesta ylimääräisestä. Ymmärrän sen kyllä, koska oon jossain mielessä samankaltainen. Uskon, että niiden määrä on tullut hänelle aidosti yllätyksenä.

Mutta eikö kuvaukset kestäneet vain viikon verran?

Promokuvauksineen varmaan sen 9 päivää. Artistijaksoja 7, siihen lisäksi viimeinen jakso, joka on yleensä ollu duettojakso (olettaisin, et on mukana tällä kaudella) ja sitten voisi järkeillä, et promokuviin/insertteihin ym. yksi päivä.

24
2018 / Vs: ESC 2018 Final
« : 14.05.2018 21:00:50 »
Norja pystyi semissä vielä erottautumaan porukasta, mutta finaalissa jäi auttamattomasti jalkoihin.

25
2018 / Vs: ESC 2018 Final
« : 13.05.2018 01:41:21 »
Ei saakeli. Oon niin pettyny.............................................................................................. Ei tolla biisillä oo mitään tekemistä musiikin kanssa. Eikä se oo hauska. :-X :-X :-X

Sivuja: [1] 2 3 ... 327