Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Casper
« : 23.10.2013 22:04:56 »

Mollyn porukan esitys oli todella huima kuten täällä on todettu. Siitä uljas tyttöbändi kasaan! Tietysti vähän harmi että pari kovatasoista tyttöä putosi mutta siltä ei voi oikein välttyä kun kisan formaatti on tällainen. Tietysti olisi voinut valita epätasaisemman trion mutta silloin tällaista superesitystä ei olisi koskaan nähty.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 22.10.2013 22:30:21 »

Kristan kuudes ja viimeinen ryhmä:

Ellen Smulter, 13, Maarianhamina
Molly Rosenström, 13, Helsinki
Hanna Mikkonen, 13, Helsinki

Tämä oli jälleen ihan kaamea ryhmä. Krista antoi kappaleeksi Christina Aguileran "Ain't No Other Man", joka totta tosiaan tarjosi mahdollisuuden upean esityksen tekemiseen. Näin varsinkin siksi että ryhmä oli oikea dream team eli jokainen laulaja oli tähti. Esitys olikin ihan huikea.  Huh huh! En olisi ennen Voice Kidsiä uskonut, että kolme suomalaista 13-vuotiasta teinityttöä pystyy tällaiseen. Tytöt pystyivät laulamaa monella eri äänellä ja lavakoreagrafia oli mahdottoman hyvä. Hannan persoonallinen ääni oli tässä ihan parhaimmillaan. Tykkäsin tosi tosi paljon. Mutta ihan mahtavia olivat myös Molly ja Ellen! Jos tämä olisi ollut Suomen X-Factor, tytöthän olisivat voittaneet ryhmänä koko kisan. Mitä tässä enempää osaa sanoa. Kristan osa oli tosi ikävä, kun joutui valitsemaan vain yhden eli Mollyn jatkoon. Molly toimi ryhmän liiderinä mallikkaasti ja hänen laulunsa oli perfect kuten Krista sanoisi. Todella haikeaa oli jättää hyvästit Ellenille ja Hannalle. Toivottavasti kuulemme heistä vielä! Molly on äärimmäisen ammattitaitoinen jo nyt, 13-vuotiaana. Tällaisella meiningillähän Suomi voisi muuttua Anna Eriksson -maasta hiemen kansainvälisempään suuntaan.

Esitys Ruudussa:

Hanna Mikkonen, Molly Rosenström, Ellen Smulter - Ain't No Other Man

Ryhmän valinnan jälkeen:Esitys:Hannan tukijoukot jaksavat kannustaa uskollisesti:

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 22.10.2013 21:34:46 »

Miran kuudes ja viimeinen ryhmä:

Ville Poutiainen, 14, Kuopio
Ellinoora Eklund, 13, Tolkkinen
Simona Leier, 12, Espoo

Valitettavasti Mira valitsi kappaaleeksi Happoradion "Puhu äänellä jonka kuulen". Se on kaunis kappale Happoradion esittämänä ja muutenkin , mutta mielestäni se ei anna tarpeeksi mahdollisuuksia rakentaa viihdyttävä ryhmäesitys, jossa laulajat pääsevät esittämään taitojaankin. Siinä toistetaan niin paljon samaa melodiaa. Ellinoora osasi selvästi parhaiten näyttää äänensä parhaat puolet kirkkaalla äänellään siinä missä Ville ja Simona tyytyivät liikaa laulamaan perusäänellä ilman suurempia nousuja vaikka Simona sentään yritti omissa sooloissaan. Olisi kannattanut satsata ja laittaa kaikki peliin! Mira valitsi siis Ellinooran ja se oli täysin oikea valinta. En olisi muuten osannut ajatella, että Simona on isompi kuin Ellinoora ja ilman korkokenkiäkin. Ellinooran stailaus vaan tekee hänestä niin paljon vanhemman oloisen vaikka eihän hän ole kuin vuoden vanhempi kuin Simona.

Esitys Ruudussa:

Ville Poutiainen, Simona Leier, Ellinoora Eklund - Puhu äänellä jonka kuulen

Ryhmän valinnan jälkeen:Esitys:Veikkasin esityksen aikana, että Simona joutui keskittymään aika lailla korkokenkiensä hallitsemiseen ja se vei vähän puhtia laulamiselta.  :D

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 22.10.2013 20:57:49 »

Elastinen kuudes ja viimeinen ryhmä:

Eevi Reini, 13, Piikkiö
Elsa-Lee Muhonen, 14, Askola
Iina Kangasharju, 14, Pyhäsalmi (vai 13?)

Elastisen valinta kappaleeksi oli tosi mielenkiintoinen eli Ellie Gouldingin "Figure 8". Se tarjosi jotakin uutta. Eevi veti hurjalla rokkiasenteella ja Iina lauloi rinnalla yhtä vahvasti mutta pop-äänellä. Meni siis hurjaksi kaksinkamppailuksi heidän välillään, sillä Elsa-Lee jäi valitettavasti hieman taka-alalle. Hänelle ei ollut löytynyt yhtä vahvoja osuuksia ja tällaisessa taistossa ei pelkkä kaunisääninen laulu auta. Kauniin laulun lisäksi Elsa-Lee liikkui upeasti lavalla. Kaiken kaikkiaan todella viihdyttävä esitys. Tällaista katsoisi ja kuuntelisi mielellään jollain maksullisella keikalla! Elastisen valinta oli vaikea, mutta Iinan valitsematta jättäminen vaan oli lähes mahdotonta. Sääliksi kävi Eeviä, joka joutui samaan ryhmään Iinan kanssa,  mutta mitäs valitsi Elastisen valmentajakseen!

Esitys Ruudussa:

Iina Kangasharju, Eevi Reini, Elsa-Lee Muhonen - Figure 8

Ryhmän valinnan jälkeen:Esitys:


Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 21.10.2013 23:31:33 »

Kristan tiimin viides kehäkamppailuryhmä:

Emmi Ranta-Ojala, 12, Tampere
Roni Mäkinen, 13,  Kotka
Elsa Koivisto, 12, Helsinki

Olipas paha ryhmä! Emmi oli suosikkini Ääni ratkaisee -jaksojen perusteella mutta kovasti pidin tuolloin myös Elsasta. Ronin Titanium ei vielä säväyttänyt vastaavasti. Kristan valinta kappaleeksi oli, voih, Adelen "Rolling in the Deep". Sitä on kuullut AIVAN liikaa eri laulukilpailuissa.  Mutta laulajat tykkäsivät siitä ja sehän oli tärkeintä. Erittäin tasaisesti Elsa, Emmi ja Roni lauloivat. Sillä perusteella kenet tahansa olisi voinut valita. Emmi ja Roni laittoivat kuitenkin parasta showta pystyyn, joten heistä kahdesta olisin itse valinnut. Krista valitsi sitten Ronin ja se oli hyvä valinta! Roni pani todella kaikkensa peliin esityksessä eikä Emmi tai Elsa häntä laulullisestikaan voittaneet joskaan eivät ehkä hävinneetkään.

Esitys Ruudussa:

Elsa Koivisto, Emmi Ranta-Ojala, Roni Mäkinen - Rolling in the Deep

Ryhmän valinnan jälkeen:Esitys:Pidin tosi paljon Emmin ja Ronin heittäytymisestä esitykseen. Sitä on vaikea vangita tuokiokuviin mutta yritetään edes:
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 21.10.2013 22:56:06 »

Miran tiimin viides kehäkamppailuryhmä:

Jemina Väisänen, 13, Jäppilä
Helmi Jonasson, 12, Ylöjärvi
Yasmin De Souza, 11, Ylöjärvi

Miran valinta kappaleeksi oli Johanna Kurkelan "Rakkauslaulu".  Kuten todettu se alkaa olla jo vähän kulunut näissä ympyröissä eikä sen kuuleminen enää oikein innosta. Siitä pitäisi tehdä joku kokonaan uusi sovitus. kauniisti tyttöjen äänet kuitenkin soivat. Helmi oli alussa vähän jäässä mutta lopussa lauloi tosi hyvin ja vahvasti. Yasmin oli tasaisen hyvä mutta Jeminan laulu ja ääni oli kuitenkin parasta antia tässä ryhmässä. Siten oli aika selvää, että Mira valitsee Jeminan kuten hän valitsikin.

Esitys Ruudussa:

Jemina Väisänen, Helmi Jonasson, Yasmin De Souza - Rakkauslaulu

Ryhmän valinnan jälkeen (tai oikeastaan sen jälkeen koska ei näytetty valittua kolmikkoa kunnolla):Esitys:Symppis-Helmin kunniaksi ekstra-Helmí-kuva:

Kirjoittanut: Anteater
« : 21.10.2013 16:15:38 »

Ronin äiti näköjään kommentoinut Etskun Ääni Ratkaisee -videolle.
Kirjoittanut: AnsQ
« : 21.10.2013 15:42:53 »

Mäki tykkään Ronin äänestä ja haluun kuulla sitä lisää! Muutenkin oon ollu yhtä mieltä tuomareiden valinnoista jatkoon. Elastisen tiimistä Veeraa kyllä jää hieman ikävä, ihana persoona ja tykkään sen äänestä tosi paljon, esiintyy myös tosi hyvin. Kyllä Suomessa vaa on taitavia lapsia :)
Kirjoittanut: Anteater
« : 21.10.2013 13:10:42 »

Roni jatkoon! Mahtavaa! Krista  teki hyvän valinnan! Ronilla on mielenkiintoinen korkea popääni ja muutenkin tyyppinä kiinnostava.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 23:53:17 »

Elastisen tiimin viides kehäkamppailuryhmä:

Sara Bejedi, 12, Espoo
Veera Kaasalainen, 14, Turku
Nadja Forcythe-Reid, 13, Vantaa

Elastinen valitsi kappaleeksi Duffyn "Mercy".  Tällaiset ryhmät vievät järjen, kun haluaisi jokaisen menevän jatkoon. Tytöt olivat tyyleiltään erilaisia, joten vertailu oli vielä vaikeampaa. Etukäteen Veera oli suosikkini mutta laulun oli määrä ratkaista. Siinä kävi kuitenkin niin, että jokainen lauloi hyvin. Saralla tuli joku oikosulku esityksen alussa, ja alkoiko hän laulaa peräti jotain toista laulua? Mutta se oli vain pikku juttu! Nadja oli valittu laulamaan laulun hankala nuotti (mennäänkö siinä falsettiin?) ja hän selvisi siitä hyvin. Muutenkin Nadja oli erittäin viihdyttävä. Veeran lavasäteily oli jälleen kovaa luokkaa. Hän on todellakin Esiintyjä isolla eellä. Hän myös lauloi tosi hyvin. Sara  selvisi alkuhämmingistä ja hän lauloi omat osansa vahvasti. Hänen "jazzmainen" 'ääni  pääsi myös oikeuksiinsa. Kamala valinta mutta Elastinen valitsi Saran. Ehdottomasti hyvä valinta mutta tämän ryhmän kohdalla oli mahdotonta sanoa, mikä olisi ollut oikea valinta. Veeraa jään kaipaamaan ja myös Nadja lauloi nyt sydämeeni. Olipa laulun juhlaa!

Korjaus: Veerakin lauloi sen vaikean nuotin ja hyvin meni!

Esitys Ruudussa:

Veera Kaasalainen, Sara Bejedi, Nadja Forcythe-Reid - Mercy

Ryhmän valinnan jälkeen:Esitys:

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 23:18:47 »

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 22:26:48 »

Ryhmäkohtaiset arviot kuvien kera jahka tässä ehtii!

Videot tulevat myös YouTubiin. Pari parasta jo tänään. Toivottavasti nelonen on edelleen suopea tälle. :)

Toivottavasti saisimme lisääkin kommentoijia!
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 20:57:51 »

Ja kun puhun tyttöbändistä, en tarkoita tyttöbändiä, joka laulaisi suomeksi vaan ehdottomasti englanniksi! Mollyn tiimissä oli se hyvä juttu, että tyttöjen äänet olivat erilaisia. Se on tärkeää. Sama tilanne oli esim. Saran tiimissä.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 20:47:35 »

Simonalla hetkittäin tuntui ääni loppuvan kesken kertosäkeessä

Huomasin saman.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 20.10.2013 20:46:24 »

Ihan huikea esitys! Aivan upeaa! Tykkäsin ihan jokaisesta hurjasti ja kuka tahansa olisi hyvä valinta.

Mutta tottahan Krista valitsi Mollyn. :)

Tästä ryhmästä tulisi melkoinen tyttöbändi!  :D