Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - leena

Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1
Viimeisin yllätyskäänne: http://www.voice.fi/musiikki/ilpo-kaikkonen-yllattaa-rapparina-olen-aina-digannut-rappihommaa-139671 
. Ja biisihän soi YLE:llä Lahden MM-kisojen yhteydessä, ainakin Suomen mitalijuhlinnan taustalla ja kai muutenkin lopputekstien aikana (en oo hirveesti kisoja kattonu, mut eilinen Iivo Niskasen maailmanmestarihaastattelu palkitsi vielä tällä perään).

Kiitoradanpää: https://open.spotify.com/album/2gJd2WZ3EACrL8DjxqsN1w
ja virallinen musavideo (Ilpon ja kitaristinsa Pasin omaa käsialaa): https://youtu.be/ZHDkb5G8MI4

2
Norma John ei ole Leenan "nykyinen taiteilijanimi" vaan duo, joka on tainnut olla olemassa jo ennen X factoria (demoja tuolla https://soundcloud.com/norma-john - oletan siis otsikon perusteella, että vuodelta 2009, vaikka vasta 5 vuotta sitten ladattuja). Mie kyllä tykkään tästä Blackbird-biisistä - UMK-suosikkini ainakin tässä vaiheessa. En tiedä onko riittävän "hitikäs", mutta ainakin erottuu muista.

3
Kausi 2007 / Vs: Ari Koivunen fan club
« : 16.07.2016 10:47:50 »
Eipä ole näköjään hetkeen Arin käänteitä täällä seurailtu, mut tällanen pakko jakaa, kun osu sattumalta silmään: https://www.facebook.com/palatsiteatteri/photos/a.172045576185226.45212.143922842330833/1210346702355103/

Koivunen esittää Neumannia syksyllä Tampereen Viihdepalatsin musikaalissa! :o Minusta tää on yhtä aikaa äärimmäisen huvittavaa ja SIISTIÄ. Propsit Arille, kun uskaltaa heittäytyä tollaseen. Jos ei ois noin kaukana, niin kävisin kattomassa :)

4
The Voice of Finland 2016 / Vs: VoF-finalistien singlet
« : 01.05.2016 22:16:05 »
Meinasin kysyä tätä finaaliketjussa mut parempi täällä: onko finalistien biisit soineet radiokanavilla?

(osittain itselleni vastaten: Ilonan sinkku on biisit.info-palvelun mukaan soinut Sea FM-kanavalla - mikä lie? - mut muita ei löydy, eli onko ollu edes mitään ensisoittoja finaalin yhteydessä?)

5
The Voice of Finland 2016 / Vs: Finaali 22.4.
« : 01.05.2016 22:11:13 »
Ulkomaanreissun takia yli viikon myöhässä katsottu finaali, tietenkin jo voittajan nimellä spoilattuna. Parasta ehkä oli yleinen tunnelma ja tunteikkuus - oikeasti liikuttavaa, miten valmentajat suojattejaan kehuivat ja kannustivat.

Huippuesitykset minulle olivat Ilonan oma biisi - ihanan herttaisen sydämellinen esitys, ei ehkä vireeltään ja varmuudeltaan täydellinen, mutta minusta Ilonan paras - ja sitten toki Merin oma (duetto Redin kanssa oli ihan kivaa jammailua, muttei säväyttänyt sen kummemmin). Ennakkokuunteluna en Merin sinkusta niin innostunut, mutta nyt se alkaa jo toimia, ja live-esitys vaikuttavampi kuin "musiikkivideo" (senkin ehdin just vasta vilkaista, eikä niitä muita tee juuri mieli katsoakaan - sen verran "köyhältä" tuo video vaikutti).

Duetot ei minusta yleisestikään olleet kovin onnistuneita. Riikan biisi mulle ainakin ihan vieras, Suvin taas antoi liian vähän "laulutilaa", kuten Etskukin noteerasi (komea kuoro, joo, mut sekö tässä oli pointti?). Ollin ja Ilonan biisi ovelasti toteutettu kielirajoitteet huomioiden, mut eipä se oikein lentoon lähtenyt.

Voittajanhan ennustin ihan oikein - jää nähtäväksi, olinko oikeassa siinäkin, että Merin biisi menestyy parhaiten (Villen keräämä tykkäyslista lupailee hyvää ;) ). Luulis ainakin Iskelmälle kelpaavan.

Merin huulilta pysty muuten lukemaan hyvin selkeän "ei harmita yhtään" kun hän halasi Rediä, ja Suvin ilo voitosta oli liikuttavaa. Ihan oikein tää meni, ja toivottavasti laulu ratkaisi eikä Tarjan valtava "fan base" maailmalla niinkuin joku kolumnisti epäili (siis että Tarjan fanit äänestää hänen laulajan jatkoon joka tapauksessa).

7
The Voice of Finland 2016 / Vs: Semifinaali 15.4.
« : 17.04.2016 17:01:55 »
Tuohan on muuten aikamoista liioittelua sanoa "yleisöäänillä ei mitään merkitystä". Nimittäin eikö siinä olisi riittänyt, että yleisöäänet olisivat menneet 61-39, jolloin ne olisivat kumonneet valmentajien 60-40-äänet? Ellei näin ole, sitten on aika kumma.

Itse asiassa vähempikin ero olisi riittänyt, koska yleisön äänet vaikutti "tuplasti" (kokonaispistemäärä 300, josta 100 tuomareilta, 100 videokuunteluista ja 100 puhelinäänistä). Äkkiseltään laskettuna hieman yli 55 prosentin yleisökannatus olisi riittänyt kumoamaan tuomariäänet. Ilari taisi olla lähimpänä kun sai yleisöltä 108 pistettä eli 54% yleisön "potista". Eli tasaista oli.

8
The Voice of Finland 2016 / Vs: Semifinaali 15.4.
« : 16.04.2016 13:42:05 »
Tässä kohtaa mun vahva veikkaus on, että Suvi voittaa.
Mä taas veikkaan, että Meri voittaa.  :) Ihan sen takia, että kun pitää tehdä finalisteille äkkiä jokin kappale, niin todennäköisesti suomenkielisestä kappaleesta tulee parempi. Uskon kyllä, että Merin ja Suvin välillä tämä kisa käydään.

Täydennän sitten veikkaustani sillä, että edelleen Suvi voittaa kisan, mutta Merin biisistä tulee enempi hitti, ja hän "voittaa" pidemmällä tähtäimellä (vrt. ekan kauden Jesse ja Mikko). Mutta en siis toki yhtään pane pahakseni sitäkään, että Meri omana suosikkina voittaa kisankin ;)

9
The Voice of Finland 2016 / Vs: Semifinaali 15.4.
« : 15.04.2016 22:10:14 »
Mun kaveri tuossa just huomautti, että joka parissa voitto meni sille, joka sai vähemmän yleisöääniä - oliko tosiaan näin? Aika jännä, eikä välttämättä hyvällä tavalla. Tuomarit päätti "kaiken".

Ekana yllätti Merin häviäminen yleisöäänissä, mutta onneksi Redi pelasti (jälleen). Annakin on huikea, mut Meri nyt vaan on se suosikki joka menee tunteisiin (haluan kuulla sen biisin).

Ekaa kertaa tykkäsin Tuomaksesta - olikohan enkkua hiottu, kun ei häirinnyt enää yhtään. Rauhallinen biisi yllättäen toimikin paremmin kuin kohkaaminen. Riikan biisivalinta ei koskettanut, mutta kyllähän hän noilla taidoilla ansaitsi mennä jatkoon (tästä parista en nyt äkkiseltään oo varma, jäikö piste-ero alle 20:n, eli ratkaisiko tosiaan tuomariäänet tämänkin?)

Suhyun ei kosketa, mut silti oli kyllä minusta vähän epäreilua Ollilta tehdä niin ilmeisen selväksi, että äänesti persoonaa eikä laulua. Ilona olisi ilmeisesti saanut häneltä pisteet vaikka olisi miten epäonnistunut. Itsekin kyllä tykkäsin Ilonan laulusta enemmän, mutta Suhyun oli _parempi_.

Suvi oli huikea - en voinut olla vaikuttumatta, vaikka biisi oli vieras. Käsittämätön ääni. Ilaria laulu jäi ehkä vähän arkiseksi siihen verrattuna, mutta oisin hänet silti mielellään nähnyt jatkossa (eli "äänestin" yhtä "reilusti" kuin Olli, pelkkää tyyppiä ;( (oikeasti kai äänestinkin koska Ilarin videota tuli pyöritettyä jonkun verran, jopa enemmän kun Merin, kun ajattelin, että Merin läpimeno olis itsestäänselvää, mutta eipä sit näemmä ollutkaan)

Tässä kohtaa mun vahva veikkaus on, että Suvi voittaa.

10
The Voice of Finland 2016 / Vs: 3. Live-lähetys 8.4.
« : 09.04.2016 08:27:04 »
Suhyun jo toista kertaa tykkäyskärjessä. Mitähän tästä voi päätellä?

Vissiin, että Suvi tai Suhyun vie kisan? Aika täydellisestihän tuo tilasto ainakin ennusti ketkä karsiutuu. Hömppäpsykologina tulee tosin mieleen, että jengi saattaa "luopua" suosikeistaan saman tien kun karsiutuvat, eli kun tulokset ilmoitetaan heti esitysten jälkeen, niin mitäpä niistä ex-voice-kisailijoiden klipeistä enää tykkäilemään... Peukku nousee ehkä herkemmin silleen "olin oikeassa!"-tyyliin kun suosikki pääsi jatkoon.

Ite ehkä lievästi yllätyin siitä, että Suvi niin ylivoimainen Ilariin nähden. Onhan Suvi huikeampi laulajakin, ääni superpersoonallinen, siinä missä Ilari menee enemmän sarjaan "hyvä tyyppi", josta voisi diggailla jos sillä ois hyvää omaa musaa - pelkkä ääni ei säväytä. Mut omassa kaveripiirissä on Ilariin hurahtaneita, ja itekin olen esim. hänen FB-sivua seurannut jo aiemmin, joten "Ilari-hype" oli tiedossa, mut Suvi tuli "tyhjästä".  Eiköhän Suvi Tarjan tiimin finaalipaikan vie (ja ehkä koko kisan), ellei Ilarin fanit nyt ihan innostu.

Meri on edelleen ja entistä vahvemmin oma suosikki. Annassakin on jotain maagista, mut omaan "junttiin" suomi-musamakuun Merin tyyli kolahtaa selvästi enemmän - haluan kuulla sen finaalibiisin :) Alexissa (tai biisivalinnoissa) oli joku sellanen "tylsyystekijä" joka sai mut joka kerta keskittymään hänen esityksen aikana muuhun (ei mitään hajua eilisestäkään biisistä).

Suhyun valitettavasti jättää minut vähän kylmäksi (ihan tyypillistä näiden "liian hyvien" kohdalla). Ilona tyyppinä suloinen ja osa esityksistä ollut ihania, mut tämä meni taas vähän ohi. Ansaittu jatko kuitenkin, ja onpa tosiaan erikoista, että Ollin tiimissä nämä kansainväliset vahvistukset (tavallaan mun näkökulmasta säälikin, kun niin pidän suomenkielisestä - Ollin tiimistä piti saada niitä koskettavimpia kotimaisia vetoja, mut eipä nyt sit saakaan - eihän Jessicalla tainnut näitä vastaan olla oikein tsäänssejä).

Tuomaksen rallienglanti vaivaa minua (vaikkei ole lähimainkaan pahimmasta päästä), ja Danielin tämänkertainen veto ei kyllä säväyttänyt yhtään - ansaittu karsiutuminen. Riikka on kyllä äärimmäisen taitava ja hieno laulaja. Ehkä pitäisi kuitenkin valita "vahvempia" biisejä (tuo Boys of Summer on loistava, mut kuitenkin silleen hillityllä tavalla, ettei oikein tuo ääntä esiin).

Tajusin just olevani finaaliaikaan ulkomailla reissussa, eli menee ohi, mut tässä kisassa semifinaali onkin jännittävämpi, kun ratkaisee ketkä saa nuo omat biisit ulos. Sen jälkeen melkein yks lysti kuka voittaa - biisin menestys ratkaisevampaa.


11
Jatkanpa monologiani tiedolla, että Härmän albumi on ilmestynyt, "Sait meidät katoamaan": https://open.spotify.com/album/1X1dCEnLg3R37JwN65IMv6

Levy löytyy normaalisti digimyynnistä (ainakin iTunes), muttei ilmeisesti levykaupoista (X:ään ehkä tulossa). Bändin facebookissa https://www.facebook.com/HÄRMÄ-367191283395786/ infoa, miten levyä saa tilattua (kympillä myyvät. Tilasin - sen verran pitää tuollaista yritteliäisyyttä tukea ;) )

12
The Voice of Finland 2016 / Vs: 1. live-lähetys 25.3.
« : 26.03.2016 20:02:22 »
Illan ykkössuosikki Heikki :) ja laulupuolella suurimman vaikutuksen teki Meri (Miken tiimi meni kokonaisuudessaan vähän "ohi"). Annan vetokin oli hieno, eli kaikenkaikkiaan tunnelma tiivistyi vasta illan lopuksi.

No, niinhän siinä kävi tietysti, että äänestäjät äänestävät vain suomeksi laulavia. Onneksi Redrama valitsi Annan! Sääli Margaritaa. :(

Heh, pikkasen yleistetty, kun illan 8 esityksestä vain yksi OLI suomeksi, ja pääsi yhtenä neljästä yleisöäänillä jatkoon ;) mut joo-o, kyllä se eri tavalla koskettaa (mie nyt taidan täällä edustaa sitä "junttiporukkaa", joka suomeksilaulavia äänestää ;) mut tuskin äänestän, muuten kuin noita videoita katselemalla).

Villen tilastotiedot oli aika mielenkiintoiset (hyvä Meri! :) ). Seuraavaksi pitäs kai kerätä tilastot näiden faniprofiilien tykkäyksistä... no keräänpä:

Meri: 478
Alex: 465
Margarita: 126
Riikka: 374
Tuomas: 213

Annalta, Danielilta ja Jarkolta löydän vain privaprofiilit.

13
The Voice of Finland 2016 / Vs: 4. knockout 18.3.
« : 18.03.2016 21:10:44 »
Ihan minimaalinen avautuminen tähän vaan, että noin yleisesti ollu aika vaisua tämä voice-seuranta (siis seurattu kyllä mut ei vaikututtu). Tänään poikkeuksellisesti kaksi teki vaikutuksen: Emmi sai aikaan kylmät väreet, ja Lauri jotenkin yllätti (pysäytti kuuntelemaan, vaikken ois uskonu tollasesta biisistä innostuvani pätkääkään). Molemmat jää valitsematta, ja sitten Red pelastaa TYLSÄN Alexin... Pöh!!

Liveihin mentäessä kaksi jonkinsortin suosikkia, Ilari hyvänä tyyppinä (itse ÄÄNI ei vielä oo varsinaisesti säväyttänyt), ja Merissä on jotain persoonallisen hienoa. Mut ei näistä vielä ainakaan suurensuurta kisafanitusta saa kehitettyä ;)

14
Minkäs sille mahdan, että olen lällyjen suomibiisien ystävä, mutta illan vika esitys oli ainoa, mikä vangitsi kunnolla kuuntelemaan. En tiedä osasiko Olli jopa ajatella asian niin, mutta minun näkökulmasta "pelasi" hienosti molemmat jatkoon. Markoa tuskin kukaan olisi kaapannut - niin täysin Olli-joukkuetyyppi juhatapioineen, mut on kuitenkin sellanen, joka voi mennä kisassa pitkälle, jos ei muuten niin hymyllään :) Merin ääni taas selvästi mielenkiintoisempi - sanoisin, että parhaita tähän asti (jostain syystä meni karsinnassa minulta vähän ohi). Eli mainio loppuratkaisu tässä parissa, varsinkin kun Meri Redille alunperin halusikin.16
^tuo haastatteluosio yhdistettynä tähän http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1455348651818.html kohottaa tän sällin mun silmissä vielä enemmän supersankariksi kuin on jo ollut muutenkin (kuunnelkaa se levy!! ;) )

17
Jotenkin rasitti nää turhat jaarittelut jakson alussa ja mielestäni näytetään liikaa harjoituksia ja muuta löpinää. Sais leikata reilusti näitä, niin ehdittäis enemmän nähdä taistoja yhdessä jaksossa.

Joo-o, neljä biisiä on AIKA vähän lähes puolentoista tunnin lähetyksessä (okei, mainokset vie, mut tehokas tunti varmaan kuitenkin). Tämä nyt päällimmäinen ajatus tästä jaksosta, kun ei mikään esitys suuremmin innostanut. Valinnat meni sentään aika lailla oikein. Annan ääni mielenkiintoisempi, ja meillähän on jo yksi Krista (Cassandra tosiaan on vähän kuin kaksoisolento). Mikko olisi saattanut olla ihan jännä tapaus jatkossa, mutta en itkenyt vaikka karsiutui - Liljakaan ei tosin säväytä. Alexkin vaikuttaa vähän tylsältä, mutta ehkä parempi biisi tuo jotain jännää esille. Kertun ja Mitran esityksen kohdalla olin kai jo vähän "nukahtanut", kun parasta oli Ollin riemu siitä, että Mitra kaapattuna valitsi hänet ;)

18
Minusta Salla oli äänellisesti koko illan mielenkiintoisin. Epävarma ehkä vähän, joo, mutta olisin toivonut jatkoon (treeniä ja ensi kaudelle?).

Essi oli kyllä niin "musiikinopettaja" kuin olla voi. Hienosti lauloi ja mielenkiintonen biisi, mut en näe tässä kisassa kovin pitkällä.

Marko tosi söötti, ja sai multa pisteitä oivaltavasta tilannetajusta ("kääntää tuolit kohdalleen"). Ääni peruskaunis - vähän niinkun Juha Tapiollakin, eli biisit ratkasee (siis ne omat, sitten joskus, jos uraa tekee - tässä kisassa varmaan suht pitkällä muutenkin).

Toinen mies ja kitara tyyppi (joihin satun ite jotenkin aina kiinnittämään huomiota) eli Mikael ei kyllä säväyttänyt ollenkaan, ei vaikka oli vielä velikin mukana (toinen tekijä mikä kiinnittää huomion ihan vaan koska yhden veljesparin - X factor Elias sekä Markus - keikoilla käynyt, sekä yhdessä että erikseen, useamman vuoden). Huonohko enkku osasyynä. Olin yllättynyt kun tuoleja kääntyi.

19
Albumi ilmestynyt, julkkarikeikka nautittu. Aivan mielettömän upeita molemmat :)

https://open.spotify.com/album/6fF2JFFvNWXgwpS7WDhCN1

20
Päivän "Ilpot": viralliset nettisivut ja uusi sinkku :)

http://www.ilpokaikkonen.fi/

Savuna ilmaan: https://open.spotify.com/album/43dMZGM5DunMZRyupNszSC

21
Seurantatutkimukseni erinäisten ex-idolien jatkokäänteistä jatkuu. Samuli on näemmä siirtynyt (laajentanut?) klassiselle puolelle: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/01/03/samuli-taskinen-baritoni-27-lappeenrannan-laulukilpailut-2016

22
Ilpon toinen albumi ilmestyy 29.1.2016 ja on nimeltään Hei elämä!

Infoa Ilpo FB-sivulla https://www.facebook.com/Ilpo-Kaikkonen-178949135482985/

(ja pikkasenko tätä on odotettu :) :) :) )

24
Sanna on julkaissut omakustannejoululevyn Valkea joulu. Saa tilailtua Sannan FB-sivun kautta https://www.facebook.com/Sanna-Säntti-228596383820819/ . Tilasin - sen verran harvinaista herkkua, että joku laulukisassa joskus säväyttänyt levyttää. Kiva saada uutta joulumusaa (aika perinteisiä biisejä tosin) ja kaunis ääni näin enemmänkin kuunneltuna :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 23