Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
The Voice of Finland 2020 / Knockout 3 - 3.4.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah tänään kello 12:43 »
Knockout 3. Team Anna räjäyttää Logomon täyteen tunnetta ja sielua siveleviä tulkintoja! Jännitys on käsin kosketeltavaa, kun jatkoon mahtuu enää murto-osa laulajista. Jaksossa kuullaan mm. Lady Gagan, Suvi Teräsniskan ja Queenin kappaleita.
2
The Voice of Finland 2020 / Knockout 2 - 29.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 30.03.2020 11:03:30 »
Karla Lamminheimo - No johan yllätti! Kun kuulin minkä biisin laulaa, olin että voi ei tästä tulee kuraa, mutta eipä tullutkaan. Veti kyllä erittäinkin positiivisen hyvin.

Johannes Alahuhta - Tylsä niin tylsä. Ääntä kyllä olisi, mutta ujo tönkköys lavalla estää menestymisen

Elli-Noora Rintamäki - kokemattomuus näkyy. Ei mitään asiaa jatkoon

Pietu Korpi-Käkelä - Peruslaulantaa. Ei mitään asiaa jatkoon.

Henry Friman - Tangomarkkinoilla olisi hänen oikea paikkansa. Hyvin kyllä laulaa omaa genreään ei siinä mitään.

Juho Harjuveteläinen - Illan huonoin. Ei ole kyllä missään vaiheessa ollut jatkopaikan arvoinen, että sikäli ihmeellistä että oli vielä knockoutissakin mukana

Aada Adaya - Illan ylivoimaisesti paras. Aivan jäätävän kova veto.

Ilkka Olkku - Ehkä illan suurin pettymys. Häneltä odotin todella paljon, mutta biisivalinta epäonnistui täysin. Harmi.

Anssi Salokannel - Veti jopa yllättävän hyvin. Jotenkin arvelin, ettei tuohon biisiin sopisi, mutta sehän toimi. Ehkä olisi mielestäni voinut olla Henryn paikalla jatkossa, mutta ymmärrän miksi Henry pääsi

Sandra Dovalo - Kävi vähän sama kuin Karlan kohdalla. Kun kuulin mikä biisi niin arvelin että jaahas pieleen menee..vaan eipä mennytkään. Lauloi hyvin ja varsinkin tietäen, että on vasta 16-vuotias. Ansaitusti jatkoon.
3
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 1 - 27.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 30.03.2020 10:57:02 »
Oli kyllä Tonin/Sipen tiimi ennakkoon aika kovatasoinen, mutta muutama pettymyskin löytyi ja aika lailla oikeat pääsi jatkoon.

Patrick Linman - Laulaa kyllä erittäin hyvin, mutta jotenkin lavaesiintyminen aika kolkkoa.

Sanni-Leena Salonen - Ei kyllä toiminut oikein minun korvaan vaikka valmentajat niin hehkuttivatkin. Versio biisistä oli ihan jees kun vaan olisi ollut joku toinen laulaja

Lauri Huovinen - öö joo...mitäs tähän nyt sanoisi...huono.

Matias Nissinen - Kyllähän tämä teinitytöt ja heidän äitinsä sulattaa..paljon on vielä tekemistä, mutta voi olla että hänestä saatetaan jopa tulevaisuudessakin kuulla jotain

Sanna Solanterä - Odotin häneltä tosi paljon, mutta hieman vaisuksi jäi...Tuo biisi on vaan niin loppuun kulutettu, eikä oikein toimi noin lyhyenä versiona

Emilia Virlander - Illan paras/ toiseksi paras. Osaa kyllä laulaa erinomaisesti ja sai tunnettakin peliin

Juffi Seponpoika - Illan paras/toiseksi paras. Kohtuu hyvän version olivat sovittaneet ja siksi sopi Juffille hyvin tämä biisi.

Elias Frantsi - Jäi kyllä vaisuksi ja ansaitusti kotimatkalle

Eemeli Vaara - Illan suurin pettymys. Pitäisi vaan Eemelin pysyä siinä asiassa minkä osaa. Tässä biisissä tuli esiin kokemattomuus ja vajavaisuus laulajana vielä.. Sinänsä pointsit, että otti riskin..ei vaan toiminut ollenkaan tällä kertaa

Nuppu Oinas - Illan toinen pettymys. Kaksintaisteluissa ihastuin hänen lauluunsa ja olemukseensa...nyt jäljelle jäi enää olemus... Toinen riskin ottaja ja toinen pettymys. Jäi kyllä harmittamaan hänen puolestaan.
4
2020 / Vs: Eurovision Song Contest 2020 Rotterdam
« Uusin viesti kirjoittanut Kaitsu 29.03.2020 13:23:30 »
Huolimatta siitä, että viisut peruuntui niin Euroviisaat alkaa ensi perjantaina Yle Teemalla!

Tällä hetkellä kymmenisen maata on varmistanut pysyvänsä samassa artistissa myös ensi vuonna!!

Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti & Viro taas pitää karsinnan tuttuun tapaansa! Italia hyvin todennäköisesti myös.

Mahdollisesti nähdään vetäytymisiäkin, sillä tiedä miten tämä koronavirus vaikuttaa pienempiin maihin & heidän yleisradioon.

Rotterdamissa luultavammin viisuillaan ensi keväänäkin, mutta EBU ei ole vielä päätöstä siitä tehnyt.
5
2020 / Vs: Eurovision Song Contest 2020 Rotterdam
« Uusin viesti kirjoittanut Etsku-Etana 28.03.2020 23:00:28 »
Olisi aivan hyvin voitu järjestää toivon ja ilon levittämiseksi pelkkien tallenteiden varassa. Äänestys olisi ollut samanlainen kuin normaalistikin.
6
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 1 - 27.3.
« Uusin viesti kirjoittanut ville 27.03.2020 22:30:16 »
Raaka peli, mutta mielestäni ihan oikeat menivät jatkoon. Dramaattisin käänne oli varman Nupun esitys. Odotin, että nyt tulee jotain tosi timanttia, kun hänet oli kaapattu ja hän esiintyi viimeisenä, mutta ei kyllä toiminut yhtään. Tykkäsin hänestä kyllä ääni ratkaisee -vaiheessa.

7
The Voice of Finland 2020 / Knockout 1 - 27.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 27.03.2020 08:21:34 »
Kausi 9. Jakso 17/24. Knockout 1. Knockout-vaihe käynnistyy Tonin ja Sipen tiimin upeilla esityksillä. Armoton tuolileikki alkaa, ja kymmenestä laulajasta vain neljä menee jatkoon. Jaksossa kuullaan mm. Bruno Marsin, Linkin Parkin ja Juha Tapion kappaleita.
8
The Voice of Finland 2020 / Kaksintaistelu 5 - 22.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 23.03.2020 13:42:46 »
Juffi Seponpoika ja Peku Heikkilä - Ja jälleen jatkui huonojen biisien valinta.. Suosi täysin Pekua..Juffi silti jatkoon vanhoilla meriiteillä.

Matilda Aliina ja Tomi Mäkinen - Ei riittänyt taito laulaa tätä laulua näillä laulajilla. Matilda toki ansaitsi jatkopaikkansa, oli sen verran parempi.

Karla Lamminheimo ja Heta Hilda - Huoh näitä kappalevalintoja. Aivan kauhea biisi. Karla kyllä vei tätä aivan täysin ja ansaitsi paikan jatkoon.

Tea Sorjonen ja Etni Khan - Ja sitten löytyikin ehkä kaikkien aikojen huonoin biisivalinta Voicessa :D. Suoraansanottuna aivan kauheaa kuraa oli tämä esitys.

Eugen Engelhardt ja Henri Nousiainen - Ja jälleen aivan väärä biisivalinta...pakko alkaa pikkuhiljaa kyseenalaistamaan näiden valmentajien ammattitaito, kun järjestään valitsevat laulajille täysin sopimattomat biisit. Huoh...

Henry Friman ja Leena Ristolainen - No joo...ei kyllä ollut minkään standing ovationin arvoinen...aika peruskauraa..

Kokonaisuutena taisi olla tämä jopa huonoin kaksintaistelujakso.
9
The Voice of Finland 2020 / Vs: Kaksintaistelu 4 - 19.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 23.03.2020 13:37:01 »
Anssi Salokannel ja Joakim Ståhl - Ihan jees veto. Ei kyllä ole mikään laulukilpailujen biisi tämä. Oikea mies jatkoon

Ida Patosalmi ja Elisa Pajari - Elisa vei tätä ihan täysin. Ida tarvitsee vielä paljon kokemusta lisää.

Aada Adaya ja Emilia Virlander - Jälleen ei mikään laulukilpailubiisi, mutta kaksi erinomaista laulajaa sai sen onnistumaan. Molemmat jatkoon ansaitusti.

Veikko Paasi ja Vanessa Kautto - Vanessa oli näistä kahdesta minun suosikki ennakkoon, mutta kyllä Veikko tämän vei. Ansaitusti jatkoon

Sanni-Leena Salonen ja Noora Karppanen - Erittäin huono kappalevalinta jälleen. Sen verran hyviä laulajia molemmat, että suorituivat silti. Molemmat jatkoon

Nik Hall ja Eemeli Vaara - Seek and Destroy - No olipahan kappalevalinta :D . Paremmin tämä kappale sopi Nikille joka yllättäen pääsikin jatkoon. No ei ollut yllätys, että Eemeli kaapattiin

Veera Pyykkö ja Elias Frantsi - Ei oikein säväyttänyt vaikka kaikki tuntuivat kehuivankin...kuullut tuosta englanninkielisestä alkuperäisversiosta niin hyvän version aiemmin, ettei sytytä mitkään tästä biisistä tehdyt versiot sen jälkeen.

10
The Voice of Finland 2020 / Vs: Kaksintaistelu 2 - 13.3.
« Uusin viesti kirjoittanut JohnnyUtah 23.03.2020 13:16:06 »
Julia Jokivalli, Meri Jämsen ja Ritvars Sunits - Meri oli X-Factorissa eikä laulanut ihan tuollaisella äänellä siellä. Siksi herättää kysymysmerkkejä, että kuinka aito ääni mahtaa olla.

Mietinkin, että mistä tuo Meri on tuttu. Tuo lauluäänen muunteluhan on nykyäänkin aika suosittua ja moni artisti sitä tekee.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10