American Idol > American Idol 2016

Sooloesitykset /Hollywood

(1/1)

Etsku-Etana:
Tätä jaksoa en ymmärtänyt. Hollywood-viikon viimeiset esitykset näytettiin tässä. Siis sooloesitykset. Mutta seuraavassa jaksossa oli ihan toisenlaista kuvaa tästä, kun näytettiin 24 parhaan valintaa ja samalla muisteltiin, mitä sooloissa oli tapahtunut.

Oliko joku jakso jäänyt väliin Suomessa vai oliko se varsinainen soololaulu-jakso USA:ssakin erikoisohjelma?

ilppez:
Mä käsitin sen niin, että soolokierroksen jälkeen ne lauloi vielä uuden soolon, mutta nyt liveyleisölle ja sen jälkeen päätettiin top24. Mutta se oli jotenkin jännästi leikattu, kun esitystä näytettiin pieni pätkä samalla kun tuomarit kerto tuomionsa jatkoonpääsystä.

Etsku-Etana:
Juuri live-yleisöhän sen eron teki. Ja muutenkin se oli ikäänkuin oikea konsertti. Lopussa oli teksti, että koko konsertti on tarjolla jonkin tv-yhtiön sivuilla tai jossakin. Olisiko ollut maksullista materiaalia jota ei näytetty edes USA:ssa normaalisti?

Itse valintatilaisuus taisi olla pitempi tilaisuus, koska JLo:n vaatteet vaihtuivat puolivälissä. :)

ilppez:

--- Lainaus käyttäjältä: Etsku-Etana - 29.02.2016 21:22:58 ---Olisiko ollut maksullista materiaalia jota ei näytetty edes USA:ssa normaalisti?

--- Lainaus päättyy ---


Saattoi olla. Koska jaksolistojen perusteella oli yhteensä neljä Hollywood-jaksoja. Ekan päivän rivilaulannat, tokan päivän ryhmälaulut, kolmannen sooloesitykset ja sit 24 parasta. Ja nehän meilläkin näytettiin. Esim. Youtubesta löytyy pätkät, jossa ne näyttää sen puolitoistaminuuttisen live-esiintymisen ilman mitään leikkauksia tai tuomareiden jorinoita. Eli jossain ne on olleet katsottavissa, kun on kerran Youtubeenkin päätyneet.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta