Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Anteater
« : 07.04.2017 00:44:20 »

Victoriassa tökkii jonkinlainen staramaisuuden puute. Se vaivasi jo Idolsissa 2003. Siksi olisin pudottanut, vaikka hän lauloikin parhaiten koko Miken tiimistä.
Kirjoittanut: ville
« : 02.04.2017 20:13:36 »

Michaelin tiimi oli kyllä mulle pettymys. Jatkoon olisin laittanut vain Andrean, jonka kaiken järjen mukaan pitäisi olla Michaelin joukkueen finalisti. Plamen esitti kyllä kappaleensa tosi hyvin, mutta jossain vaiheessa mulle tuli fiilis, ettei esityksessä ole mitään omaa. Jos Plamen olisi suomalainen, hän olisi varmaan päässyt jatkoon. Victoria puolestaan oli jälleen kerran sellainen "ihan kiva, mutta..." Lisäksi mua häiritsee hänen laulussaan suomalainen korostus englannin kielen ääntämisessä. Sara Kurkolan esitys ei toiminut mulle ollenkaan.

Andrea sen sijaan jatkoi takuuvarmaa suorittamistaan. Tässä kappaleessa hän ei niin päässyt revittelemään, mutta taitavaa laulantaa joka tapauksessa. Ei hän tätä kisaa voita, koska on ulkomaalainen, mutta toivon, että hänelle löytyy ura muusikkona.

Redraman tiimi oli onneksi tosi hyvä! Saija Saarisesta tykkäsin aika paljon, ja hiukan harmitti hänen putoamisensa, mutta nyt oli liian kovat kilpakumppanit kyllä.
Mariia oli hyvä, mutta ehkä tuo euroviisulaulanta alkoi jo vähän kyllästyttää. Juuso jatkoi kovatasoista suorittamistaan. Hänenkin kohdallaan oli kiva kuulla vähän erilaista musiikkia.

Oli mielenkiintoista kuulla Saija Saarisen laulavan jotain suomeksi. Hänen äänensä koskettavimmat sävyt eivät tulleet esille tässä kappaleessa, mutta oli mukavaa kuulla kuitenkin jotain erilaista.

Ensi viikolla paikan päälle.  8)
Kirjoittanut: Negativ
« : 01.04.2017 17:21:28 »

En jaksa alkaa nyt kovin pitkästi kommentoimaan, mutta sanottakoon, että meni aika lailla niin kuin toivoinkin. No Victorian putoaminen toki harmitti. Kunpa hänelle löytyisi markkinarako, niin kaunis ja miellyttävä ääni sekä läsnäolo esiintymisissä. Saraa en jaksa yhtään, kun jokainen esitys on niin yliharjoiteltu ja ylinäytelty, hohhoijaa. Sellaista ei kaipaa ollenkaan.

Andrea ja Juuso on mun suosikkejani (myös Saija Saarnisto on hyvä ja on virkistävää, että lauloi nyt suomeksi ja muutenkin vähän erilaisempaa kappaletta). Andrea oli tuttuun tapaan ihan mielettömän hyvä. Onhan se nyt ihmeellistä, että joku voi tuosta noin vaan laulaa esimerkiksi Musea tai 30 Seconds To Marsia täysin vaivattomasti.  Juuso ei laulanut ihan niin puhtaasti mitä aiemmin, mutta asenne ja esiintyminen korvasi sitä.

Ensi viikolla istunkin sitten paikan päällä Logomossa katsomossa, tulee olemaan varmasti hauska kokemus. Ja tosi iloinen olen siitä, että Andrea ja Juuso ovat mukana semifinaalissa. Kiva päästä näkemään ja kuulemaan heitä livenä. Kyllähän tuosta kokemuksesta mielenkiintoisemman tekee se seikka, että saa kannustaa omia lemppareitaan paikan päällä. :)
Kirjoittanut: Casper
« : 01.04.2017 12:45:53 »

Michaelin mielestä melkein kaikki on "yksi parhaita laulajia" skabassa...
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 01.04.2017 11:30:32 »

Redraman tiimi

Saija Saarinen, 23 (Ota minut tällaisena kuin oon)
Tämä oli valitettavasti liian "tavallista": Nyt voi käyttää kulunutta sanontaa "hukuu massaan".

Juuso Vuorinen, 28 (Welcome to the Black Parade)
En osaa oikein arvioida, koska tämä ei ollut ollenkaan sellaista, mitä itse haluan kuunnella. Micaelinkin mielestä hän on vain "yksi parhaita laulajia skabassa".

Mariia Kharlamova, 24 (Changing)
Mariia lauloi tavattoman hyvin ja on ilman muuta Redraman tiimin paras tähän asti. Joku siitä jäi kuitenkin puuttumaan, että olisin vallan innostunut.

Saija Saarnisto, 25 (Olet mun kaikuluotain)
Kaunis tulkinta mutta jotenkin vaan liian vaatimatonta tähän vaiheeseen. Odotin jotain suurempaa, koska tämä hukkuu muiden alle. O


Äänestäjät äänestävät varmasti Juuso Vuorisen jatkoon.  Itse valitsisin toiseksi jatkoon menijäksi Mariian. Ohhoh! Yleisö äänesti Saija Saarniston jatkoon! Redrama valitsee sitten Juuso Vuorisen. Niinpä valitsikin. Tylsää. Minusta kummallakaan ei ole mahdollisuuksia levyttäväksi artistiksi.
Kirjoittanut: Casper
« : 01.04.2017 00:55:52 »

Lauloiko Sara jopa väärin kappaleen alussa? Joka tapauksessa mieluummin hänet näen jatkossa kuin muut. Victoria ei ole tarpeeksi kiinnostava artisti ja kannatan muutenkin useimmiten enemmän umpisuomalaisia nuoremman sarjan (alle 30v) edustajia näissä laulukisoissa vaiikka se kuulostaakin kamalalta.

En tiedä missä on vika mutta jotenkin mielenkiintoni on tähän kisaan aika lopahtanut. "Koko Logomo seisoo", hohhoijaa.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 01.04.2017 00:29:31 »

Michaelin tiimi

Plamen De La Bona, 38 (Bamboleo)
Erinomainen esitys! Minua kuitenkin mietityttää jälleen, miten hän voisi ansaita elantonsa Suomen busiikkibisneksessä. Tällaisen musiikin säveltäjiä kun ei Suomessa taida olla.

Victoria Shuudifonya, 34 (Get Away)
Kauniisti toki laulettu, mutta ei tällä oikein nouse esiin. Se vika on Victorialla ollut aina.

Sara Kurkola, 19 (Sinua sinua rakastan)
Yllättävä ja kappalevalinta! Mutta mutta. Sara ei saanut esitykseen sittenkään tarpeeksi voimaa ja jylhyyttä. Jotenkin liian kova saundi. Vaikka toki hyvin lauloi mutta silti Saran tie taitaa päättyä tähän. Eikun kyllä kai on niin, että yleisö äänestää Andreaksen jatkoon ja Michael valitsee Saran.

Andrea Brosio, 28 (Follow Me)
Supertylsää laulua eikä kuulostanut edes hyvältä. Andreaksen kuuluisi pudota, mutta naisäänestäjät laittavat hänet jatkoon. Ja aina yleisö muka seisoo Heikin mukaan.

Juu, Andreas meni yleisön äänilla jatkoon. Vai ottaako Michael sittenkin Plamen De La Bonan? Ei sentään! Saran hän valitsi kuten arvelinkin.
Kirjoittanut: Juhkunautti
« : 31.03.2017 21:54:15 »

Ei suurempaa vääryyttä ole hetkeen ollut, kuin Victorian putoaminen. Siihen ei löydy minkäänlaista järkevää perustetta.
Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 31.03.2017 19:25:14 »

Toinen livelähetys tänään  kello 20.00. Katsotaan paljonko ehdin katsoa livenä.