Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JohnnyUtah

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Lainaus
Maija Vilkkumaa on uusi The Voice of Finland -tähtivalmentaja: ”Uskon, että tästä tulee suorastaan kutkuttava kokemus”

Tämä oli iso pettymys. Vilkkumaa on huono valinta niin monin tavoin.

Samaa mieltä. Hänen miehensähän soittaa Voice of Finland bändissä ja muutenkin taitaa olla Sanoman "sopimusartisti" hän. Toivottavasti nyt ainakin olisi sanavalmis kuten apulannat ja Juha Tapio.

2
The Voice of Finland 2020 / Vs: Finaali - 25.9.
« : 28.09.2020 10:08:19 »
Olipa finaali pettymys kovatasoisen semifinaalin jälkeen. Kauttaaltaan huonoja kappalevalintoja.

Juffi - molemmat kappalevalinnat aivan epäonnistuneita. Brothers in arms on hyvä kappale, muttei kyllä laulukilpailuun sovellu ollenkaan. Ja I will always love you ei ollut onnistunut veto. Oli hypätty liian isoihin saappaisiin ja versio epäonnistui

Etni - Aivan väärät kappalevalinnat Etnilläkin. U2 ja Whitney? Etnin olisi pitänyt pysyä vahvuusalueellaan.

Henry - Eka kappale oli ihan hyvä valinta ja lauloikin hyvin. ja sitten Finlandia? öö...jännitti aivan liikaa ja teki muutaman selvän virheen. Epäonnistunut veto

Matilda - Hänellä kappalevalinnat oli parhaat ja itselleen sopivimmat. Mutta ei hänkään mitenkään loistanut tällä kertaa. Mutta sanoisin, että oli kyllä finaalin paras


Juffin voitto nyt ei yllättänyt varmasti ketään. Taisi olla selvää jo ääni ratkaisee -vedon jälkeen että tulee voittamaan. Taso hänellä kyllä laski paljon kisan aikana. Tai siis kyllähän hän on erinomainen laulaja, mutta biisivalinnat epäonnistuivat suurimmalta osin.

Kehuja täytyy antaa tuotannolle. "Lavashow" oli varmasti isompaa kuin koskaan ja oli näyttäviä videoelementtejä ym. Tykkäsin. Ja bändihän nyt on ollut aina aivan loistava.

3
The Voice of Finland 2020 / Vs: Semifinaali - 18.9.
« : 28.09.2020 10:00:33 »
Semifinaali yllätti kovatasoisuudellaan. Todella hyviä esityksiä lähes kaikilta. Itse olisin laittanut Emilian Juffin tilalle finaaliin ja Aadan Henryn tilalle finaaliin.

4
Löytyyköhän toista maata, jonka Voice-esityksiä ei löydy YouTubesta?

Niinpä. Nelonen (sanoma) ajattelee vain omaa etuaan ja yrittävät saada ihmisiä katsomaan klippejä Ruudun kautta. Youtuben kautta voisi joku artisti saada kansainvälistäkin näkyvyyttä, mutta Nelonen ei ajattele kilpailijoita ollenkaan vaan ainoastaan omaa bisnestään

5

En kestä enää yhtään Paasosen "koko Logomo seisoo" -huutoa!

Mennyt hohto koko tuolta seisoma-aplodien antamiselta, kun suurinpiirtein jokaiselle artistille yleisö nousee seisomaan

6
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 3 - 3.4.
« : 28.05.2020 08:46:28 »
Ihastuin entistä enemmän Julia Jokivallin esitykseen. Äärimmäisen miellyttävää kuunneltavaa. Ja Juliahan oli ehkä kilpailun kaunein nainen. Minä näen Julian Euroviisu-lavalla Suomea edustamassa! Paitsi että Suomesta on nuoren kauniin naisen todella vaikea päästä Euroviisuihin. Julian olisi ehdottomasti pitänyt päästää liveihin.


Täysin samaa mieltä. Todellakin ainesta suosituksi pop-laulajaksi, kun on sekä ulkonäkö että lauluääni kohdillaan.

7
Katri-Helana ja Samuli Edelman olivat kyllä täysiä turhakkeita apuvalmentajina. Samuli vain möllötti ja Katri-Helena ei pystynyt sanomaan mitään järkevää. Jotkut kaupalliset syythän sen kai ratkaisevat, ketkä ovat apuvalmentajia. Onkohan Katri-Helenalta tulossa uusi levy?

Luultavasti ovat ainakin jollain lailla Sanoman/Nelosen sopimusartisteja? Sanomahan omistaa nykyisin tv-kanavia, radiokanavia, levy-yhtiön, festariyrityksen ym. ym.

8
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 4 - 5.4.
« : 19.05.2020 08:37:11 »
On pakko sanoa, että Riikan pitäisi käyttää aurinkolaseja. Niin se vain on. En voinut katsoa hänen esityksiään silmien vuoksi.


Täysin samaa mieltä!

9
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 4 - 5.4.
« : 19.05.2020 08:36:30 »
Ja tähän kausi sitten päättyikin tämän kevään osalta. Live-lähetykset ehkä joskus ensi syksynä. Ja kuka silloin enää muistaa yhtäkään näistä laulajista?

Kyllä minä muistan oikein hyvin kiitos tämän päiväkausia kestäneen Voice-maratonin! Tuskin maltan odottaa!  ;D

Eipä porukka olekaan ennen tullut näin tutuksi. Haluaisin mennä katsomaan live-lähetyksiä!

Redraman tiimi on mielestäni äärimmäisen tylsä. Laulaa osaavat mutta ovat tylsiä.

Itse tulin nyt lukemaan näitä kommentteja ja olen jo unohtanut osan laulajista :D . Tosin kyllä nuo parhaat ovat mielessä pysyneet :) . Samaa mieltä, että Redin tiimi on tylsä

10
Outo juttu. Minä löydän ÄR-vaiheen jälkeen vain 15 Annan laulajaa, vaikka niitä pitäisi olla 16. Toivottavasti seuraavassa vaiheessa selviää, kuka puuttuu.

Joo yksi jätti kisan kesken. En nyt muista nimeä tähän hätään kyllä.. selviää siinä Annan kaksintaistelujaksossa.

11
The Voice of Finland 2020 / Knockout 4 - 5.4.
« : 06.04.2020 11:04:06 »
Elisa Pajari - Aika pikkunättiä laulantaa. Hyvä ääni, mutta tarvitsee vielä muutaman vuoden aikaa.

Markus Petsalo - Ei kyllä hirveästi säväyttänyt. Menee kategoriaan "ihan ok".

Matilda Aliina - Oli kyllä hyvä ja onneksi Redrama valitsi lopulta jatkoon Riikan ohi. Täysin ansaitusti. Sanoisin, että illan toiseksi paras.

Nik Hall - Väärä biisivalinta. Tykkään todella paljon tuosta kappaleesta, mutta ei se sovi laulukilpailuun ollenkaan. Tippui aivan ansaitusti.

Jessica Tunn - Tylsä oi niin tylsä. Sinällään jatkopaikan arvoinen, koska Redin tiimissä oli kolme ylitse muiden ja neljännelle paikalle nyt sitten pääsi Jessica. (Vaikka Redin mielestä olikin parempi)

Etni Khan - Illan paras. Hieman häiritsee erittäin huono englannin lausuminen, mutta laulajana aivan erinomainen.

Oskari Kytömäki - Väärä biisivalinta. Ääni ratkaisee jaksossa oli erittäin hyvä, mutta nyt meni pahemman kerran pieleen.

Noora Karppanen - Tasavahva Matildan kanssa, mutta sanoisin, että illan kolmanneksi paras. Kappalevalinta oli hieman tylsä, mutta lauloi sen hyvin.

Riikka Hänninen - Ei voi ymmärtää miksi kaikki kyynelehtivät ja kehuivat? Omasta mielestäni tämä ei ollut millään tavalla erikoinen. Riikalla käynyt myös, että on taso tippunut koko ajan mitä pidemmälle kisa on edennyt. Tippui aivan ansaitusti.

Ja tähän kausi sitten päättyikin tämän kevään osalta. Live-lähetykset ehkä joskus ensi syksynä. Ja kuka silloin enää muistaa yhtäkään näistä laulajista?

12
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 3 - 3.4.
« : 06.04.2020 10:55:47 »
Jos menikin kahdessa ekassa knockoutissa valinnat suurinpiirtein oikein niin Anna sitten mokailikin oikein urakalla. Kaksi neljästä valinnasta aivan vihkoon. Illan paras/2. paras ja illan neljänneksi paras tippuivat jatkosta. Anna selvästi vaan hakee persoonaa eikä niinkään laulutaitoa.

Julia Jokivalli - Illan kahden parhaan joukossa ja mitäs Anna tekikään...no pudotti pois. Todella typerä päätös Annalta.

Chico Muya - Tippui aivan ansaitusti. On ollut joka kerralla huonompi..Ääni ratkaisee jaksossa oli hyvä, kaksintaistelussa semi-huono ja nyt huono.

Sara Härkönen - Olisi pitänyt päästä jatkoon. Oli illan neljänneksi paras.

Henri Nousiainen - Biisin alkuosa oli erittäinkin onnistunut, mutta loppuosa sitten pilasikin kaiken...ei asiaa jatkoon.

Veera Pyykkö - Ei toiminut. Ei laula luonnollisella äänellä vaan yrittää matkia muutamaa ulkolaista laulajaa lausumistapaa myöden.

Maritz Palmroth - Illan kahden parhaan joukossa ja ansaitusti pääsikin jatkoon. Kehittyy joka kerta todella paljon. Erinomainen.

Eldar Gadimov - Huono biisivalinta, huonosti laulettu..varmaan illan huonoin.

Meri Jämsen - En ymmärrä ollenkaan miksi häntä hehkuttavat niin paljon ja miksi pääsi jatkoon? Kaikki luonnollisuus on kadoksissa..muuntaa ääntään  ihmeelliseksi narinaksi. Kuulosti lähinnä erittäin huonolta Dolly Parton imitaatiolta. Ei olisi missään nimessä pitänyt päästä jatkoon.

Veikko Paasi - Toinen jonka olisi pitänyt pudota mutta pääsikin jatkoon. Ei toiminut kyllä ollenkaan tämä kappale. Oli paljon parempi kaksintaisteluissa.

Emilia Alm - Illan kolmanneksi paras ja siten ansaitsi kyllä jatkopaikan.

13
The Voice of Finland 2020 / Knockout 3 - 3.4.
« : 03.04.2020 12:43:30 »
Knockout 3. Team Anna räjäyttää Logomon täyteen tunnetta ja sielua siveleviä tulkintoja! Jännitys on käsin kosketeltavaa, kun jatkoon mahtuu enää murto-osa laulajista. Jaksossa kuullaan mm. Lady Gagan, Suvi Teräsniskan ja Queenin kappaleita.

14
The Voice of Finland 2020 / Knockout 2 - 29.3.
« : 30.03.2020 11:03:30 »
Karla Lamminheimo - No johan yllätti! Kun kuulin minkä biisin laulaa, olin että voi ei tästä tulee kuraa, mutta eipä tullutkaan. Veti kyllä erittäinkin positiivisen hyvin.

Johannes Alahuhta - Tylsä niin tylsä. Ääntä kyllä olisi, mutta ujo tönkköys lavalla estää menestymisen

Elli-Noora Rintamäki - kokemattomuus näkyy. Ei mitään asiaa jatkoon

Pietu Korpi-Käkelä - Peruslaulantaa. Ei mitään asiaa jatkoon.

Henry Friman - Tangomarkkinoilla olisi hänen oikea paikkansa. Hyvin kyllä laulaa omaa genreään ei siinä mitään.

Juho Harjuveteläinen - Illan huonoin. Ei ole kyllä missään vaiheessa ollut jatkopaikan arvoinen, että sikäli ihmeellistä että oli vielä knockoutissakin mukana

Aada Adaya - Illan ylivoimaisesti paras. Aivan jäätävän kova veto.

Ilkka Olkku - Ehkä illan suurin pettymys. Häneltä odotin todella paljon, mutta biisivalinta epäonnistui täysin. Harmi.

Anssi Salokannel - Veti jopa yllättävän hyvin. Jotenkin arvelin, ettei tuohon biisiin sopisi, mutta sehän toimi. Ehkä olisi mielestäni voinut olla Henryn paikalla jatkossa, mutta ymmärrän miksi Henry pääsi

Sandra Dovalo - Kävi vähän sama kuin Karlan kohdalla. Kun kuulin mikä biisi niin arvelin että jaahas pieleen menee..vaan eipä mennytkään. Lauloi hyvin ja varsinkin tietäen, että on vasta 16-vuotias. Ansaitusti jatkoon.

15
The Voice of Finland 2020 / Vs: Knockout 1 - 27.3.
« : 30.03.2020 10:57:02 »
Oli kyllä Tonin/Sipen tiimi ennakkoon aika kovatasoinen, mutta muutama pettymyskin löytyi ja aika lailla oikeat pääsi jatkoon.

Patrick Linman - Laulaa kyllä erittäin hyvin, mutta jotenkin lavaesiintyminen aika kolkkoa.

Sanni-Leena Salonen - Ei kyllä toiminut oikein minun korvaan vaikka valmentajat niin hehkuttivatkin. Versio biisistä oli ihan jees kun vaan olisi ollut joku toinen laulaja

Lauri Huovinen - öö joo...mitäs tähän nyt sanoisi...huono.

Matias Nissinen - Kyllähän tämä teinitytöt ja heidän äitinsä sulattaa..paljon on vielä tekemistä, mutta voi olla että hänestä saatetaan jopa tulevaisuudessakin kuulla jotain

Sanna Solanterä - Odotin häneltä tosi paljon, mutta hieman vaisuksi jäi...Tuo biisi on vaan niin loppuun kulutettu, eikä oikein toimi noin lyhyenä versiona

Emilia Virlander - Illan paras/ toiseksi paras. Osaa kyllä laulaa erinomaisesti ja sai tunnettakin peliin

Juffi Seponpoika - Illan paras/toiseksi paras. Kohtuu hyvän version olivat sovittaneet ja siksi sopi Juffille hyvin tämä biisi.

Elias Frantsi - Jäi kyllä vaisuksi ja ansaitusti kotimatkalle

Eemeli Vaara - Illan suurin pettymys. Pitäisi vaan Eemelin pysyä siinä asiassa minkä osaa. Tässä biisissä tuli esiin kokemattomuus ja vajavaisuus laulajana vielä.. Sinänsä pointsit, että otti riskin..ei vaan toiminut ollenkaan tällä kertaa

Nuppu Oinas - Illan toinen pettymys. Kaksintaisteluissa ihastuin hänen lauluunsa ja olemukseensa...nyt jäljelle jäi enää olemus... Toinen riskin ottaja ja toinen pettymys. Jäi kyllä harmittamaan hänen puolestaan.

16
The Voice of Finland 2020 / Knockout 1 - 27.3.
« : 27.03.2020 08:21:34 »
Kausi 9. Jakso 17/24. Knockout 1. Knockout-vaihe käynnistyy Tonin ja Sipen tiimin upeilla esityksillä. Armoton tuolileikki alkaa, ja kymmenestä laulajasta vain neljä menee jatkoon. Jaksossa kuullaan mm. Bruno Marsin, Linkin Parkin ja Juha Tapion kappaleita.

17
The Voice of Finland 2020 / Kaksintaistelu 5 - 22.3.
« : 23.03.2020 13:42:46 »
Juffi Seponpoika ja Peku Heikkilä - Ja jälleen jatkui huonojen biisien valinta.. Suosi täysin Pekua..Juffi silti jatkoon vanhoilla meriiteillä.

Matilda Aliina ja Tomi Mäkinen - Ei riittänyt taito laulaa tätä laulua näillä laulajilla. Matilda toki ansaitsi jatkopaikkansa, oli sen verran parempi.

Karla Lamminheimo ja Heta Hilda - Huoh näitä kappalevalintoja. Aivan kauhea biisi. Karla kyllä vei tätä aivan täysin ja ansaitsi paikan jatkoon.

Tea Sorjonen ja Etni Khan - Ja sitten löytyikin ehkä kaikkien aikojen huonoin biisivalinta Voicessa :D. Suoraansanottuna aivan kauheaa kuraa oli tämä esitys.

Eugen Engelhardt ja Henri Nousiainen - Ja jälleen aivan väärä biisivalinta...pakko alkaa pikkuhiljaa kyseenalaistamaan näiden valmentajien ammattitaito, kun järjestään valitsevat laulajille täysin sopimattomat biisit. Huoh...

Henry Friman ja Leena Ristolainen - No joo...ei kyllä ollut minkään standing ovationin arvoinen...aika peruskauraa..

Kokonaisuutena taisi olla tämä jopa huonoin kaksintaistelujakso.

18
Anssi Salokannel ja Joakim Ståhl - Ihan jees veto. Ei kyllä ole mikään laulukilpailujen biisi tämä. Oikea mies jatkoon

Ida Patosalmi ja Elisa Pajari - Elisa vei tätä ihan täysin. Ida tarvitsee vielä paljon kokemusta lisää.

Aada Adaya ja Emilia Virlander - Jälleen ei mikään laulukilpailubiisi, mutta kaksi erinomaista laulajaa sai sen onnistumaan. Molemmat jatkoon ansaitusti.

Veikko Paasi ja Vanessa Kautto - Vanessa oli näistä kahdesta minun suosikki ennakkoon, mutta kyllä Veikko tämän vei. Ansaitusti jatkoon

Sanni-Leena Salonen ja Noora Karppanen - Erittäin huono kappalevalinta jälleen. Sen verran hyviä laulajia molemmat, että suorituivat silti. Molemmat jatkoon

Nik Hall ja Eemeli Vaara - Seek and Destroy - No olipahan kappalevalinta :D . Paremmin tämä kappale sopi Nikille joka yllättäen pääsikin jatkoon. No ei ollut yllätys, että Eemeli kaapattiin

Veera Pyykkö ja Elias Frantsi - Ei oikein säväyttänyt vaikka kaikki tuntuivat kehuivankin...kuullut tuosta englanninkielisestä alkuperäisversiosta niin hyvän version aiemmin, ettei sytytä mitkään tästä biisistä tehdyt versiot sen jälkeen.


19
Julia Jokivalli, Meri Jämsen ja Ritvars Sunits - Meri oli X-Factorissa eikä laulanut ihan tuollaisella äänellä siellä. Siksi herättää kysymysmerkkejä, että kuinka aito ääni mahtaa olla.

Mietinkin, että mistä tuo Meri on tuttu. Tuo lauluäänen muunteluhan on nykyäänkin aika suosittua ja moni artisti sitä tekee.

20
The Voice of Finland 2020 / Kaksintaistelu 3 - 15.3.
« : 16.03.2020 11:52:00 »
Jennamari Ahonen ja Jessica Tünn - Eipä ollut kovin kummoinen taistelu. Jennamarin huono englannin lausuminen hieman häiritsi. Jessica oli parempi ja ansaitusti jatkoon

Jesse Toivonen ja Matias Nissinen - Biisivalinta oli kyllä todella huono! Ei sopinut kummallekaan laulajalle yhtään ja se näkyi esityksessä. Parempi silti jatkoon ehdottomasti.

Pietu Korpi-Käkelä ja Johannes Ahlvik - Tästä olisi voinut pudottaa vaikka molemmat. Aivan turha esitys.

Maritza Palmroth ja Albulena Jashari - Ennakkoon odotin, että Albulena pyyhkii Maritzalla lattiaa vaan toisin kävi. Maritza oli selvästi parempi ja sai ansaitusti jatkopaikan.

Oskari Kytömäki ja Eva Ahlvik - Erittäin huono kappalevalinta Rediltä. Ei sopinut jälleen kummallekaan. Eva suoritui paremmin, mutta valitsi Oskarin jatkoon potentiaalin takia.

Ilkka Olkku ja Samuel Pöntinen - Ei tämäkään kappalevalinnaltaan mikään hyvä ollut. Ilkka suoritui paremmin ja jatkoon

21
Vähän häiritsee tämä taktiikka, että valitaan huonompi jatkoon, koska oletetaan, että parempi kaapataan (koska kumpikaan ei kuitenkaan kamppaile kisan voitosta). Riikan ja Katrin kaksintaistelu oli tältä kannalta pahimmasta päästä. Olisin halunnut nähdä Katrin vielä ainakin yhdessä jaksossa, mutta jatkoon valittiin Riikka, ja Katria ei kaapattu. Väärin valittu.

Onneksi sentään kolmintaistelusta valittiin oikeat jatkoon.

Eldarin ja Emman kaksintaistelu oli toinen, jossa mielestäni oli kamalaa, että Eldar meni jatkoon, mutta tässä ongelmana oli ilmeisesti, että Annan joukkueessa oli muitakin, joilla oli samankaltainen ääni kuin Emmalla. Mitään kemiaahan Eldarilla ja Emmalla ei lavalla ollut, mikä rokotti Emman pisteitä. Minusta Emmalla oli kuitenkin upea ääni ja Eldar oli ihan turhanpäiväinen.

Joo samaa mieltä... ja tosiaankin Katri olisi ansainnut jatkopaikan eikä Riikka. Ja samoin Eldarin jatkoonpääsyä en ymmärrä millään.

22
Patrik Linman ja Markus Petsalo - huono kappale ja keskinkertaista esiintymistä. Patrick toki oli parempi ja jatkoon. Ja Redrama tais kaapata Markuksen..outo kaappaus.

Eldar Gadimov ja Emma Uusikylä - Emma vei tätä kaksintaistelua satanolla, mutta niin vaan Anna valitsi Eldarin..hohhoijaa.

Hilma Raussi ja Lauri Huovinen - Tasainen pari. Ei yllättänyt että Lauri valittiin jatkoon.

Julia Jokivalli, Meri Jämsen ja Ritvars Sunits - Täsyin oikein meni Annalta valinnat. Julia ja Meri ehdottomasti jatkoon. Ritvars on aikalailla yhden maneerin mies ja eipä häntä kukaan kaapannutkaan

Saana Guttorm ja Elli-Noora Rintamäki - Hieno duetto. Molemmat lauloivat hyvin, Saana toki oli vahvempi, mutta Elli-Noora pääsi jatkoon. Onneksi Saana kaapattiin

Katri Somerjoki ja Riikka Hänninen - Kovasti Redrama hehkutti, että paras kaksintaisteluvaiheen esitys ikinä..no ei todellakaan ollut :D . Molemmat ihan jees laulajia ja taiteilijoita, mutta ei tämä nyt millään lailla erikoinen esitys ollut. Ja vielä väärän valitsi jatkoon.

23
The Voice of Finland 2020 / Vs: Kaksintaistelu 1 - 8.3.
« : 11.03.2020 10:02:17 »
Juha Ikonen ja Sanna Solanterä - Biisi suosi selvästi Juhaa, mutta Sanna pääsi silti jatkoon ja hyvä niin. Ei ollut yllätys ettei kukaan kaapannut Juhaa

Sara Härkönen ja Juha Harjuveteläinen - Sara vei tätä paria kyllä satanolla ja ansaitsi päästä jatkoon. En oikein ymmärrä, että miksi Juha Tapio kaappasi Juhan. Oli kyllä niin huono tässä esityksessä

Sandra Dovalo ja Nuppu Oinas - Illlan paras duetto. Oli kyllä erinomainen veto. Biisi sopi erinomaisesti molemmille. Mielestäni Nuppu oli parempi, mutta Sandran valitsi Juha...ja Nuppu tietysti kaapattiin mikä on hyvä.

Antonio Starry ja Chico Muya - aivan turha duetto. Biisi suosi niin paljon enemmän Antoniota. Chico kaapattiin ja sinällään hyvä sillä hänessä on potentiaalia kunhan on oikeanlainen biisi.

Emmi Silvonen ja Emilia Alm - Illan toiseksi paras duetto. Molemmat osasi laulaa, mutta Emmillä mieleenpainuvampi ääni. Emilia pääsi jatkoon ja Emmi kaapattiin

Pertti Peippo ja Johannes Alahuhta - Perus suomi-iskelmää. Johannes ansaitusti jatkoon. Äänessä on potentiaalia

24
The Voice of Finland 2020 / Kaksintaistelu 1 - 8.3.
« : 11.03.2020 09:50:11 »
Kausi 9. Jakso 12/24. Kaksintaistelu 1. Kaksintaistelu-vaihe alkaa tähtiloistossa, kun valmentajien avuksi saapuvat alan legendat Katri Helena, Samuli Edelmann, Jukka Immonen ja Brädi. Kilpailijat esittävät duettoja, joiden perusteella vain voittajat pääsevät jatkoon.

25
The Voice of Finland 2020 / Vs: 11. ääni ratkaisee
« : 11.03.2020 09:48:58 »
Eipä tainnut tästä jaksosta jäädä mieleen kuin Noora Karppanen sekä Meri Jämsen, jolla oli hieman ärsyttävä ääni, mutta persoonana erinomainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 15