Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Minä vuonna Suomi itsenäistyi?:
Mikä on Anna A:n sukunimi?:
Mikä puuttuu: Hupu, Tupu:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 28.05.2020 23:32:50 »

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 28.05.2020 23:30:26 »

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 28.05.2020 23:27:16 »

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 28.05.2020 23:22:12 »

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 28.05.2020 01:18:12 »

Karla Lamminheimo -  Lady Marmalade
Johannes Alahuhta - Mun sydämeni tänne jää
Elli-Noora Rintamäki - Jos sä tahdot niin
Pietu Korpi-Käkelä - Don't Look Back in Anger
Henry Friman - Puhu hiljaa rakkaudesta
Juho Harjuveteläinen - Monta nimee
Aada Adaya - Black Is the Colour
Ilkka Olkku - Palavaa vettä
Anssi Salokannel - I Want to Know What Love Is
Sandra Dovalo - Hurt

Kirjoittanut: Etsku-Etana
« : 17.05.2020 23:15:27 »

Juhan tiimi

Karla Lamminheimo -  Lady Marmalade
Olipas rempseä kappalevalinta! Menoa ja meininkiä jonkin balladin sijaan. Karlaöta huippusuoritus vaikka ehkä kaipasin jotain omaa leimaa tulkntaan. En tiedä.  Karla aloittaa ehkäpä tuolilta yksi? No tietysti tuolille yksi!

Johannes Alahuhta - Mun sydämeni tänne jää
Hyvällä äänellä Johannes lauloi laulun niin kuin se pitää laulaa. Ei mitään kovin erityistä kuitenkaan vielä. Ehkä tuoli kaksi kuitenkin. No tuolille kaksio Juha hänet lähettikin.

Elli-Noora Rintamäki - Jos sä tahdot niin
Valtavan kaunis ja herkkä tulkinta Elli-Nooralta! Hän todella oli sisäistänyt laulun. Haluan ehdottomasti kuulla Eli-Niooraa lisää, joten tuolille kaksi! Valitettavasti Juha lähetti hänet vain tuolille kolme, joten eipä hänellä ole mahdollisuuksia jatkoon. Mielenkiintoinen tapaus kuitenkin tämä Ellli-Noora!

Pietu Korpi-Käkelä - Don't Look Back in Anger
Rasittava kappalevalinta minun korvaani ei-musiikkia. Hyvin hän lauloi vaikka ei-pietumaista olikin. Minulle ei ile mielenkiintoista, mutta kaipa Pietu menee tuolille kaksi. No ei sentään vaan tuolille kolme. Voi Elli-Nooraa!

Henry Friman - Puhu hiljaa rakkaudesta
Komeasti Henry lauloi, mutta minulle tämä on vain tylsää. Mutta kaipa hän tuolille yksi menee.Eikun tuolille kaksi. Mutta Elli-Noora putosi ja oli luonnollisesti pettynyt vaikka saikin sanottua jotain positiivista.

Juho Harjuveteläinen - Monta nimee
juha oli kaapannut Juhon Annan tiimistä. Vähän outo kappale enkä saanut tästä paljoa irti, vaikka Juho varmaan hyvin laulun esittikin. En antaisi tuolia. Ohhoh! Juha pani Pietun lähtemään ja laittoi Juhon tuolille neljä.

Aada Adaya - Black Is the Colour
Juho kaappasi Aadan Apulantojen tiimistä. Olipas yllättävä kappale ja tulkinta. Eipä tällaista olekaan juuri nähnyt. Todella kaunista ja maagista! Aada vaan mille tuolille tahansa! Aada sai tuolin numero yksi! Näin Juho joutui kisasta pois. Uskomaton persoonallisuus tämä Aada kyllä!

Ilkka Olkku - Palavaa vettä
Antaumuksella Ilkka lauloi ja tulkitsi. Mutta en vaan näe tätä live-esitysten tasoisena. En antaisi tuolia. No antoi Juha Ilkalle tuolin neljä, joka ei taida riittää live-lähetyksiin, Johannes sai lähteä.

Anssi Salokannel - I Want to Know What Love Is
Nämä vanhojen rokkiklassikkojen karoekeversiot eivät minua todellakaan kiinnosta. Kuivettavan tylsää. Mutta saakoon tuolin neljä, koska luotan siihen, että Sandra Dovalo pudottaa hänet. Anssi ei saanut tuolia!

Sandra Dovalo - Hurt
Ohhoh, mikä kappalevalinta! Tosi jännä nähdä, miten Sandra sen tulkitsee. Olipas kylmänkalsea typerä housupuiu kuten Nupulla aiemmin! Voih, en tiedä, onnistuiko Sandra kunnolla vai oliko kappale sittenkin liian vaikea. Sen verran kehuja Sandra sai, että aloin arvata, että juha valitsee Sandran!  Ilkka putosi viime metreillä.
Kirjoittanut: JohnnyUtah
« : 30.03.2020 11:03:30 »

Karla Lamminheimo - No johan yllätti! Kun kuulin minkä biisin laulaa, olin että voi ei tästä tulee kuraa, mutta eipä tullutkaan. Veti kyllä erittäinkin positiivisen hyvin.

Johannes Alahuhta - Tylsä niin tylsä. Ääntä kyllä olisi, mutta ujo tönkköys lavalla estää menestymisen

Elli-Noora Rintamäki - kokemattomuus näkyy. Ei mitään asiaa jatkoon

Pietu Korpi-Käkelä - Peruslaulantaa. Ei mitään asiaa jatkoon.

Henry Friman - Tangomarkkinoilla olisi hänen oikea paikkansa. Hyvin kyllä laulaa omaa genreään ei siinä mitään.

Juho Harjuveteläinen - Illan huonoin. Ei ole kyllä missään vaiheessa ollut jatkopaikan arvoinen, että sikäli ihmeellistä että oli vielä knockoutissakin mukana

Aada Adaya - Illan ylivoimaisesti paras. Aivan jäätävän kova veto.

Ilkka Olkku - Ehkä illan suurin pettymys. Häneltä odotin todella paljon, mutta biisivalinta epäonnistui täysin. Harmi.

Anssi Salokannel - Veti jopa yllättävän hyvin. Jotenkin arvelin, ettei tuohon biisiin sopisi, mutta sehän toimi. Ehkä olisi mielestäni voinut olla Henryn paikalla jatkossa, mutta ymmärrän miksi Henry pääsi

Sandra Dovalo - Kävi vähän sama kuin Karlan kohdalla. Kun kuulin mikä biisi niin arvelin että jaahas pieleen menee..vaan eipä mennytkään. Lauloi hyvin ja varsinkin tietäen, että on vasta 16-vuotias. Ansaitusti jatkoon.