Kirjoittaja Aihe: Live 2 - 12.4.  (Luettu 208 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 331
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
Live 2 - 12.4.
« : 10.04.2019 08:50:14 »
Kausi 8. Jakso 22/24. Live 2. Nyt selviää Annan ja Tonin tiimien semifinalistit! Molemmista tiimeistä pääsee kaksi laulajaa jatkoon: toinen katsojaäänten perusteella, ja toisen päättää valmentaja. Vierailijoina Pyhimys feat. Aksel Kankaanranta sekä Maija Vilkkumaa.

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 331
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
Vs: Live 2 - 12.4.
« Vastaus #1 : 12.04.2019 21:36:37 »
Annan tiimi:

Astrid:
- Jälleen erinomainen esitys. Vaikken tuosta kappaleesta nyt erityisemmin pidäkään niin kyllähän Astrid sen loistavasti lauloi

Ilkka:
- Nyt oli kyllä mennyt Annalta kappalevalinta täysin pieleen. Ymmärrän toki, että halusi kuulla jotain erilaista, mutta kun ei Ilkalla taito riitä laulaa kuin perus melankolista balladia. Koko laulu nuotin vierestä.

Sara:
- Ei ehkä ihan parasta Saraa, mutta hyvinhän hän lauloi.

Jhayden:
- Kyllä tämä räppäri vaan hyvin vetää. Hyvin pysyy rytmissä ym. Ei mahda mitään, mutta oli kyllä Annan tiimin paras esitys. Se, että pystyy vetämään Eminemiä noin hyvin ei onnistu kovin monelta.


Yleisö valitsi jatkoon Saran :O . Olin aivan varma että Jhaydenin valitsee yleisö. Olikin sitten selvä, että tuon päätöksen jälkeen Anna valitsi jatkoon Jhaydenin. Valitettavasti koko kisan paras laulaja eli Astrid tippui. Jos yleisö olisi valinnut Jhaydenin niin veikkaan, että silloin Anna olisi valinnut Astridin jatkoon

JohnnyUtah

 • 2. semifinaalin laulaja
 • *
 • Viestejä: 331
 • Karma: +28/-5
  • Profiili
Vs: Live 2 - 12.4.
« Vastaus #2 : 12.04.2019 22:03:59 »
Tonin tiimi:

Sarina:
- Hieman pettynyt Tonin biisivalintaan (Jos Toni valitsi biisit laulajilleen?). Itse en oikein ymmärrä tuota, että valitaan biisi sellaiselta artistilta, jota laulaja muistuttaa tosi paljon. Ja sitten vielä sovitus on sama kuin alkuperäisessä. Kun ei Sarina nyt mikään Bonnie Tyler kuitenkaan ole. Hieman meni yliyrittämiseksi. Hyvin Sarina laulaa ja pistänkin tämän täysin Tonin piikkiin.

Lilian:
- Hyvä esitys Lilianilta. Kappale sopi hänen äänelleen hyvin. Ja hänen äänen sävynsä on kyllä aivan mahtava. Tykkäsin kovasti.

Jasse:
- Jassen huonoin esitys tässä kisassa. Ei oikein pysynyt nuotissa normaalissa laulamisessa. Örinät nyt meni ihan ok. Ja biisivalintakin oli aika huono.

Rafaela:
- Laittoi sitten Toni Rafaelin laulamaan Sabrinaa  ??? Pilasi samantien Rafaelan jatkomahdollisuudet. Ei tuollaisen laulutaidon omaavaa laulajaa laiteta laulamaan mitään tusinapop-biisiä jostain 80-luvulta. Huoh!


Yleisö valitsi jatkoon Jassen. Eipä sitten yllättänyt yhtään vaikka ei paras ollutkaan tänään. Toni valitsi jatkoon Sarinan. Aikamoinen yllätys ettei valinnut Liliania. Toisaalta rokkimies valitsi rokkilaulajan...Etsku-Etana

 • Pää Beruna
 • i
 • *
 • Viestejä: 20244
 • Karma: +20/-167
  • Profiili
Vs: Live 2 - 12.4.
« Vastaus #3 : 21.05.2019 22:58:42 »
Annan tiimi

Astrid Nicole - Lady Marmalade
Tämä menee jo samalle linjalle rokkikaraoken kanssa. Jos esittää vain tällaisia mahtikappaleita, on vaikea nähdä, millainen artisti olisi edes teoriassa Suomen musiikkielämässä. Siellä kun ei tällaisia kappaleita sävelletä. Mahtava esitys tietysti!

Ilkka Lipasti - Can't Stop The Feeling
Mukavan vauhdikas ja iloinen kappale ja Ilkka lauloi letkeästi. Ehkä vain kaipaan jotain enemmän hänen ääneensä, mutta olihan tämä mainio esitys! Redraman kanssa silti samaa mieltä, että ehkä joku toinen kappale olisi ollut parempi.

Sara Jagrouny - Shallow
Sara oli valtavan hyvä! Meni kyllä ykköseksi tässä vaiheessa.

Jhayden Aleo - Lose Yourself
Tämä oli vain tylsää nopeaa sanojen hokemista. Ei kiinnosta minua anteeksi vain. En osaa sen paremmin arvostella. Toki Jhayden on todella taitava tässä.


Toivottavasti Sara voittaa yleisöäänestyksen (vaikka pelkään Ilkkaa). Jos Sara pääsee semifinaaleihin, sitten ehkä mieluummin Ilkka hänen kaverikseen.

Upeaa! Sara voitti yleisöäänestyksen! Se oli taatusti oikea ratkaisu. Anna valitsi Jhaydenin ja sen ehdinkin arvata.


Tonin tiimi

Sarina Kettunen - Holding Out For A Hero
Mahtava veto vaikka vähän sukua rokkikaraokelle onkin! Sara osaa joka tapauksessa laulaa, vaikka kilpailua ajatellen jokin "tavallisempi" kappale olisi voinut olla paikallaan.

Lilian Young - Some Die Young
Uppo-outo laulu mutta Lilian oli taas loistaavaa kuunneltavaa. Uusi stailauskin!

Jasse Jatala - Tears Don't Fall
Tämä oli tietysti taas tätä.  Mutta tällaisesta musiikista tykkäävät olivat varmasti tyytyväisiä! Omassa genressään Jasse on tietysti loistava. Mutta ei minun teekuppini. Miksihän Jasse ei ole jonkin bändin solisti?

Rafaela Truda - Boys (Summertime Love)
Tämä kappalevalinta kuvaa jälleen hyvin Rafaelaa. Hän haluaa laulaa mukavia viihdyttäviä lauluja. Hän haluaa olla viihdyttäjä. Loistavaa menoa! Tykkään Rafaelasta!


Haluaisin, että Rafaela pääsee semifinaaleihin. Voisin veikata, että hän voittaa yleisöäänestyksen. Toiseksi semifinalistiksi toivon Liliania.

Voi ei! Yleisö äänesti Jasse Jatalan semifinaaleihin. Rafaela vai Lilian? Toni valitsi (veikkaan Lililiania). Täh? Toni valitsi Sarinan? Se oli yllätys.
« Viimeksi muokattu: 22.05.2019 00:08:37 kirjoittanut Etsku-Etana »